BAMOPLAST NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • BAMOPLAST NV
Private companiesCommunications • BAMOPLAST NV

Contactgegevens BAMOPLAST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAMOPLAST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAMOPLAST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Vertongenstraat 10 9200 Oudegem, België

Telefoon (phone): 32.52 21 34 12 32.52 21 34 12

Fax (fax): 32.52 20 02 89 32.52 20 02 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAMOPLAST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAMOPLAST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAMOPLAST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAMOPLAST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAMOPLAST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAMOPLAST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAMOPLAST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAMOPLAST NV
Products information BAMOPLAST NV

BTW identificatienummer (tax): BE08725860595
Ondernemingsnummer: 1793212890
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Plastics - household products

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAMOPLAST NV
(Get full report from official database of BE for BAMOPLAST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAMOPLAST NV
Addition kinds of activities for BAMOPLAST NV

799304. Gokautomaten | Gambling machines
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs

Werken bij BAMOPLAST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAMOPLAST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAMOPLAST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAMOPLAST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van BAMOPLAST NV in sociale netwerken
Look for responds of BAMOPLAST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAMOPLAST NV. Laat een reactie achter voor BAMOPLAST NV. BAMOPLAST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAMOPLAST NV. Leave a respond for BAMOPLAST NV. BAMOPLAST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAMOPLAST NV op de google maps. Adres en contacten BAMOPLAST NV
Location of BAMOPLAST NV on the google maps. Address and contacts of BAMOPLAST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BAMOPLAST NV BAMOPLAST NV: Dekkers-Cox M | Germonpré Luc | Van Caillie B | MAISON KALIPRESS | Max-Dierenbenodigdheden (De)

Other related companies as BAMOPLAST NV: Dekkers-Cox M | Germonpré Luc | Van Caillie B | MAISON KALIPRESS | Max-Dierenbenodigdheden (De)

BAMOPLAST NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAMOPLAST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08725860595. Het bedrijf BAMOPLAST NV bevindt zich op het adres: Frans Vertongenstraat 10 9200 Oudegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - household products.
De hoofdactiviteit van BAMOPLAST NV is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAMOPLAST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAMOPLAST NV, openstaande posities, locatie van BAMOPLAST NV op de kaart.

BAMOPLAST NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAMOPLAST NV, company assigned to the tax number BE08725860595. The company BAMOPLAST NV is located at the address: Frans Vertongenstraat 10 9200 Oudegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - household products.
The main activity of BAMOPLAST NV is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAMOPLAST NV is not available. You also can look at reviews of BAMOPLAST NV, open positions, location of BAMOPLAST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAMOPLAST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAMOPLAST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAMOPLAST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAMOPLAST NV, employees, financial statistics.