MAISON KALIPRESS

Particuliere bedrijvencommunicatie • MAISON KALIPRESS
Private companiesCommunications • MAISON KALIPRESS

Contactgegevens MAISON KALIPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON KALIPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON KALIPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FORT 33; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25347061 (+32-25347061) 25347061 (+32-25347061)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON KALIPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON KALIPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON KALIPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON KALIPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON KALIPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON KALIPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON KALIPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON KALIPRESS
Products information MAISON KALIPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Tabac. Librairies. Journaux. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON KALIPRESS
(Get full report from official database of BE for MAISON KALIPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON KALIPRESS
Addition kinds of activities for MAISON KALIPRESS

9199. Overheid, nec | General government, nec
251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
22410305. Rits tape | Zipper tape
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
35929902. Zuigers en zuigerringen | Pistons and piston rings
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
50920207. puzzels | Puzzles
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij MAISON KALIPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON KALIPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON KALIPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON KALIPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van MAISON KALIPRESS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON KALIPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON KALIPRESS. Laat een reactie achter voor MAISON KALIPRESS. MAISON KALIPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON KALIPRESS. Leave a respond for MAISON KALIPRESS. MAISON KALIPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON KALIPRESS op de google maps. Adres en contacten MAISON KALIPRESS
Location of MAISON KALIPRESS on the google maps. Address and contacts of MAISON KALIPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON KALIPRESS MAISON KALIPRESS: PATRICK DE BRAUWER | De Cuyper-Beernem BVBA | Di Giaco SPRL | Denys W | JEROOM DE RYCK

Other related companies as MAISON KALIPRESS: PATRICK DE BRAUWER | De Cuyper-Beernem BVBA | Di Giaco SPRL | Denys W | JEROOM DE RYCK

MAISON KALIPRESS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON KALIPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf MAISON KALIPRESS bevindt zich op het adres: RUE DU FORT 33; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tabac. Librairies. Journaux. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van MAISON KALIPRESS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON KALIPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON KALIPRESS, openstaande posities, locatie van MAISON KALIPRESS op de kaart.

MAISON KALIPRESS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON KALIPRESS, company assigned to the tax number BE09061492919. The company MAISON KALIPRESS is located at the address: RUE DU FORT 33; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tabac. Librairies. Journaux. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie..
The main activity of MAISON KALIPRESS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON KALIPRESS is not available. You also can look at reviews of MAISON KALIPRESS, open positions, location of MAISON KALIPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON KALIPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON KALIPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON KALIPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON KALIPRESS, employees, financial statistics.