ACRYPLEX

Contactgegevens ACRYPLEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRYPLEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRYPLEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 81 18 34 (+32-089 81 18 34) 089 81 18 34 (+32-089 81 18 34)

Fax (fax): 089 81 19 27 (+32-089 81 19 27) 089 81 19 27 (+32-089 81 19 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRYPLEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRYPLEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRYPLEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRYPLEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRYPLEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRYPLEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRYPLEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRYPLEX
Products information ACRYPLEX

BTW identificatienummer (tax): BE04689208984
Ondernemingsnummer: 1130462646
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Plastics - Industrial; Signs - Illuminated

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRYPLEX
(Get full report from official database of BE for ACRYPLEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRYPLEX
Addition kinds of activities for ACRYPLEX

362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
596102. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
28690307. Vetzure esters, aminozuren, enz. | Fatty acid esters, aminos, etc.
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop
76992209. Reparatie van pompen en pompen | Pumps and pumping equipment repair

Werken bij ACRYPLEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRYPLEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRYPLEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRYPLEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: GROEPSOPVANG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van ACRYPLEX in sociale netwerken
Look for responds of ACRYPLEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRYPLEX. Laat een reactie achter voor ACRYPLEX. ACRYPLEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRYPLEX. Leave a respond for ACRYPLEX. ACRYPLEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRYPLEX op de google maps. Adres en contacten ACRYPLEX
Location of ACRYPLEX on the google maps. Address and contacts of ACRYPLEX

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRYPLEX ACRYPLEX: Tennisland (TC) | Mano NV | SPECK POMPEN | De Hertogh | LIEVEN BAUWENS

Other related companies as ACRYPLEX: Tennisland (TC) | Mano NV | SPECK POMPEN | De Hertogh | LIEVEN BAUWENS

ACRYPLEX is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACRYPLEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04689208984. Het bedrijf ACRYPLEX bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - General. Lijst met producten zijn Plastics - Industrial; Signs - Illuminated.
De hoofdactiviteit van ACRYPLEX is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRYPLEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRYPLEX, openstaande posities, locatie van ACRYPLEX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRYPLEX is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACRYPLEX, company assigned to the tax number BE04689208984. The company ACRYPLEX is located at the address: Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - General. List of products are Plastics - Industrial; Signs - Illuminated.
The main activity of ACRYPLEX is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRYPLEX is not available. You also can look at reviews of ACRYPLEX, open positions, location of ACRYPLEX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRYPLEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRYPLEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRYPLEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRYPLEX, employees, financial statistics.