SPECK POMPEN

Contactgegevens SPECK POMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPECK POMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPECK POMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bierweg 24; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 375 30 39; 09 375 30 41 (+32-09 375 30 39; 09 375 30 41) 09 375 30 39; 09 375 30 41 (+32-09 375 30 39; 09 375 30 41)

Fax (fax): 09 325 00 17 (+32-09 325 00 17) 09 325 00 17 (+32-09 325 00 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPECK POMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPECK POMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPECK POMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPECK POMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPECK POMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPECK POMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPECK POMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPECK POMPEN
Products information SPECK POMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08006805419
Ondernemingsnummer: 5809265136
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SPECK POMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Swimming pools - Contractors and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPECK POMPEN
(Get full report from official database of BE for SPECK POMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPECK POMPEN
Addition kinds of activities for SPECK POMPEN

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
59449902. Zilverwerk | Silverware
59991104. Huisdieren | Pets
92290403. Openbare orde en veiligheid, provincie overheid | Public order and safety, county government
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij SPECK POMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPECK POMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPECK POMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPECK POMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van SPECK POMPEN in sociale netwerken
Look for responds of SPECK POMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPECK POMPEN. Laat een reactie achter voor SPECK POMPEN. SPECK POMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPECK POMPEN. Leave a respond for SPECK POMPEN. SPECK POMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPECK POMPEN op de google maps. Adres en contacten SPECK POMPEN
Location of SPECK POMPEN on the google maps. Address and contacts of SPECK POMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPECK POMPEN SPECK POMPEN: Van Der Wilt H | ISO-DESK | ROVER OVERIJSE | ROHM | NATHALIE NGO MBEM

Other related companies as SPECK POMPEN: Van Der Wilt H | ISO-DESK | ROVER OVERIJSE | ROHM | NATHALIE NGO MBEM

SPECK POMPEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPECK POMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08006805419. Het bedrijf SPECK POMPEN bevindt zich op het adres: Bierweg 24; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Swimming pools - Contractors and equipment. Producten gemaakt in SPECK POMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPECK POMPEN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPECK POMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPECK POMPEN, openstaande posities, locatie van SPECK POMPEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPECK POMPEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPECK POMPEN, company assigned to the tax number BE08006805419. The company SPECK POMPEN is located at the address: Bierweg 24; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Swimming pools - Contractors and equipment. Products created in SPECK POMPEN were not found.
The main activity of SPECK POMPEN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPECK POMPEN is not available. You also can look at reviews of SPECK POMPEN, open positions, location of SPECK POMPEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPECK POMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPECK POMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPECK POMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPECK POMPEN, employees, financial statistics.