ADP - Antwerp Digital Print BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ADP - Antwerp Digital Print BVBA
Private companiesMetal Mining • ADP - Antwerp Digital Print BVBA

Contactgegevens ADP - Antwerp Digital Print BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADP - Antwerp Digital Print BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADP - Antwerp Digital Print BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brederodestraat 184A; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 259 19 65 (+32-03 259 19 65) 03 259 19 65 (+32-03 259 19 65)

Fax (fax): 03 237 42 50 (+32-03 237 42 50) 03 237 42 50 (+32-03 237 42 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADP - Antwerp Digital Print BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADP - Antwerp Digital Print BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADP - Antwerp Digital Print BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADP - Antwerp Digital Print BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADP - Antwerp Digital Print BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADP - Antwerp Digital Print BVBA
Products information ADP - Antwerp Digital Print BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01423522949
Ondernemingsnummer: 1624298095
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Printing (Digital); Copies

Product categorie (product category): Plans - Reproduction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADP - Antwerp Digital Print BVBA
(Get full report from official database of BE for ADP - Antwerp Digital Print BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADP - Antwerp Digital Print BVBA
Addition kinds of activities for ADP - Antwerp Digital Print BVBA

267499. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores

Werken bij ADP - Antwerp Digital Print BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADP - Antwerp Digital Print BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van ADP - Antwerp Digital Print BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ADP - Antwerp Digital Print BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Laat een reactie achter voor ADP - Antwerp Digital Print BVBA. ADP - Antwerp Digital Print BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADP - Antwerp Digital Print BVBA. Leave a respond for ADP - Antwerp Digital Print BVBA. ADP - Antwerp Digital Print BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADP - Antwerp Digital Print BVBA op de google maps. Adres en contacten ADP - Antwerp Digital Print BVBA
Location of ADP - Antwerp Digital Print BVBA on the google maps. Address and contacts of ADP - Antwerp Digital Print BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADP - Antwerp Digital Print BVBA ADP - Antwerp Digital Print BVBA: A.B.O. OOSTKUST-UITVAART | De Parfumerie W.T.C. | PATRICK VAN HYFTE | LINCOLN NATIONAL LIFE | ERWIN REIJNDERS

Other related companies as ADP - Antwerp Digital Print BVBA: A.B.O. OOSTKUST-UITVAART | De Parfumerie W.T.C. | PATRICK VAN HYFTE | LINCOLN NATIONAL LIFE | ERWIN REIJNDERS

ADP - Antwerp Digital Print BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADP - Antwerp Digital Print BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01423522949. Het bedrijf ADP - Antwerp Digital Print BVBA bevindt zich op het adres: Brederodestraat 184A; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plans - Reproduction. Lijst met producten zijn Printing (Digital); Copies.
De hoofdactiviteit van ADP - Antwerp Digital Print BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADP - Antwerp Digital Print BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADP - Antwerp Digital Print BVBA, openstaande posities, locatie van ADP - Antwerp Digital Print BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADP - Antwerp Digital Print BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADP - Antwerp Digital Print BVBA, company assigned to the tax number BE01423522949. The company ADP - Antwerp Digital Print BVBA is located at the address: Brederodestraat 184A; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plans - Reproduction. List of products are Printing (Digital); Copies.
The main activity of ADP - Antwerp Digital Print BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADP - Antwerp Digital Print BVBA is not available. You also can look at reviews of ADP - Antwerp Digital Print BVBA, open positions, location of ADP - Antwerp Digital Print BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADP - Antwerp Digital Print BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADP - Antwerp Digital Print BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADP - Antwerp Digital Print BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADP - Antwerp Digital Print BVBA, employees, financial statistics.