EVANTI DECORS

Contactgegevens EVANTI DECORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVANTI DECORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVANTI DECORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOETWEG 21; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15220324 (+32-15220324) 15220324 (+32-15220324)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVANTI DECORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVANTI DECORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVANTI DECORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVANTI DECORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVANTI DECORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVANTI DECORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVANTI DECORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVANTI DECORS
Products information EVANTI DECORS

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EVANTI DECORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVANTI DECORS
(Get full report from official database of BE for EVANTI DECORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVANTI DECORS
Addition kinds of activities for EVANTI DECORS

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp

Werken bij EVANTI DECORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVANTI DECORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVANTI DECORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVANTI DECORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van EVANTI DECORS in sociale netwerken
Look for responds of EVANTI DECORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVANTI DECORS. Laat een reactie achter voor EVANTI DECORS. EVANTI DECORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVANTI DECORS. Leave a respond for EVANTI DECORS. EVANTI DECORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVANTI DECORS op de google maps. Adres en contacten EVANTI DECORS
Location of EVANTI DECORS on the google maps. Address and contacts of EVANTI DECORS

Andere gerelateerde bedrijven als come EVANTI DECORS EVANTI DECORS: GEBERIT | INSTITUUT SIGRID | B.E. HAWK | ETIENNE LOONES | Blue Yel Belgium NV

Other related companies as EVANTI DECORS: GEBERIT | INSTITUUT SIGRID | B.E. HAWK | ETIENNE LOONES | Blue Yel Belgium NV

EVANTI DECORS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVANTI DECORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf EVANTI DECORS bevindt zich op het adres: VOETWEG 21; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in EVANTI DECORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVANTI DECORS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVANTI DECORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVANTI DECORS, openstaande posities, locatie van EVANTI DECORS op de kaart.

EVANTI DECORS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVANTI DECORS, company assigned to the tax number BE09263092041. The company EVANTI DECORS is located at the address: VOETWEG 21; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in EVANTI DECORS were not found.
The main activity of EVANTI DECORS is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EVANTI DECORS is not available. You also can look at reviews of EVANTI DECORS, open positions, location of EVANTI DECORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVANTI DECORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVANTI DECORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVANTI DECORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVANTI DECORS, employees, financial statistics.