ETIENNE LOONES

Contactgegevens ETIENNE LOONES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE LOONES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE LOONES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENHOUWERSLAAN 4; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50714965 (+32-50714965) 50714965 (+32-50714965)

Fax (fax): +32 (69) 173-67-59 +32 (69) 173-67-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE LOONES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE LOONES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE LOONES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE LOONES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE LOONES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE LOONES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE LOONES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE LOONES
Products information ETIENNE LOONES

BTW identificatienummer (tax): BE06756835937
Ondernemingsnummer: 2398284912
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ETIENNE LOONES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE LOONES
(Get full report from official database of BE for ETIENNE LOONES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE LOONES
Addition kinds of activities for ETIENNE LOONES

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
28199900. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied

Werken bij ETIENNE LOONES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE LOONES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE LOONES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE LOONES. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student elektronica-ICT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Studentenjob

  Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

 • Jobstudent boekhouding (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

 • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

 • Jobstudent (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE LOONES in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE LOONES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE LOONES. Laat een reactie achter voor ETIENNE LOONES. ETIENNE LOONES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE LOONES. Leave a respond for ETIENNE LOONES. ETIENNE LOONES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE LOONES op de google maps. Adres en contacten ETIENNE LOONES
Location of ETIENNE LOONES on the google maps. Address and contacts of ETIENNE LOONES

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE LOONES ETIENNE LOONES: Immo Donk BVBA | Picarto | COIFFURE FRANCINE | N.V. DE PAUW S.A. | FE. LIGHT MATIC

Other related companies as ETIENNE LOONES: Immo Donk BVBA | Picarto | COIFFURE FRANCINE | N.V. DE PAUW S.A. | FE. LIGHT MATIC

ETIENNE LOONES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE LOONES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756835937. Het bedrijf ETIENNE LOONES bevindt zich op het adres: STEENHOUWERSLAAN 4; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in ETIENNE LOONES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE LOONES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE LOONES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE LOONES, openstaande posities, locatie van ETIENNE LOONES op de kaart.

ETIENNE LOONES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE LOONES, company assigned to the tax number BE06756835937. The company ETIENNE LOONES is located at the address: STEENHOUWERSLAAN 4; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in ETIENNE LOONES were not found.
The main activity of ETIENNE LOONES is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE LOONES is not available. You also can look at reviews of ETIENNE LOONES, open positions, location of ETIENNE LOONES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE LOONES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE LOONES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE LOONES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE LOONES, employees, financial statistics.