A ET P GILBERT

Contactgegevens A ET P GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ET P GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ET P GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU VAL ST.GEORGES 91; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81736944 (+32-81736944) 81736944 (+32-81736944)

Fax (fax): +32 (57) 257-47-25 +32 (57) 257-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ET P GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ET P GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ET P GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ET P GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ET P GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ET P GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ET P GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ET P GILBERT
Products information A ET P GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01291412353
Ondernemingsnummer: 5507690429
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A ET P GILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ET P GILBERT
(Get full report from official database of BE for A ET P GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ET P GILBERT
Addition kinds of activities for A ET P GILBERT

362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24480301. Skids, wood | Skids, wood
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij A ET P GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ET P GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ET P GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ET P GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van A ET P GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of A ET P GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ET P GILBERT. Laat een reactie achter voor A ET P GILBERT. A ET P GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ET P GILBERT. Leave a respond for A ET P GILBERT. A ET P GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ET P GILBERT op de google maps. Adres en contacten A ET P GILBERT
Location of A ET P GILBERT on the google maps. Address and contacts of A ET P GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come A ET P GILBERT A ET P GILBERT: Balloon by It's Now | CHRISTIAAN BALLYN | ZURICH INTERN. BELGI?/Z?RICH INTERNAT. BELGIQUE | JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING | BCJ Verhuur

Other related companies as A ET P GILBERT: Balloon by It's Now | CHRISTIAAN BALLYN | ZURICH INTERN. BELGI?/Z?RICH INTERNAT. BELGIQUE | JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING | BCJ Verhuur

A ET P GILBERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A ET P GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291412353. Het bedrijf A ET P GILBERT bevindt zich op het adres: AVENUE DU VAL ST.GEORGES 91; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in A ET P GILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A ET P GILBERT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ET P GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ET P GILBERT, openstaande posities, locatie van A ET P GILBERT op de kaart.

A ET P GILBERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A ET P GILBERT, company assigned to the tax number BE01291412353. The company A ET P GILBERT is located at the address: AVENUE DU VAL ST.GEORGES 91; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in A ET P GILBERT were not found.
The main activity of A ET P GILBERT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A ET P GILBERT is not available. You also can look at reviews of A ET P GILBERT, open positions, location of A ET P GILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ET P GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ET P GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ET P GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ET P GILBERT, employees, financial statistics.