JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING

Contactgegevens JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEZEWEG 19; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 92523101 (+32-92523101) 92523101 (+32-92523101)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING
Products information JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Emballages en plastique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING
(Get full report from official database of BE for JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING
Addition kinds of activities for JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING

34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
35679906. Verbrandingsovens, metaal: huishoudelijk of commercieel | Incinerators, metal: domestic or commercial
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
51229901. Verbanden | Bandages
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers

Werken bij JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING in sociale netwerken
Look for responds of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Laat een reactie achter voor JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. Leave a respond for JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING. JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING op de google maps. Adres en contacten JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING
Location of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING on the google maps. Address and contacts of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING

Andere gerelateerde bedrijven als come JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: Platteeuw S | SPEEDY | H. De Beukelaer & Co NV | Universum Ontwerpbureau BVBA | P. DAEMS

Other related companies as JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING: Platteeuw S | SPEEDY | H. De Beukelaer & Co NV | Universum Ontwerpbureau BVBA | P. DAEMS

JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING bevindt zich op het adres: BIEZEWEG 19; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Emballages en plastique Fab. Producten gemaakt in JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, openstaande posities, locatie van JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING op de kaart.

JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, company assigned to the tax number BE06533813476. The company JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is located at the address: BIEZEWEG 19; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Emballages en plastique Fab. Products created in JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING were not found.
The main activity of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING is not available. You also can look at reviews of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, open positions, location of JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOTIPAC NV PLASTIC PACKAGING, employees, financial statistics.