VANDEKERCKHOVE L. & J.

Contactgegevens VANDEKERCKHOVE L. & J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEKERCKHOVE L. & J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEKERCKHOVE L. & J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LICHTERVELDESTRAAT 45; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211866 (+32-50211866) 50211866 (+32-50211866)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEKERCKHOVE L. & J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEKERCKHOVE L. & J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEKERCKHOVE L. & J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEKERCKHOVE L. & J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEKERCKHOVE L. & J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEKERCKHOVE L. & J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEKERCKHOVE L. & J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEKERCKHOVE L. & J.
Products information VANDEKERCKHOVE L. & J.

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VANDEKERCKHOVE L. & J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEKERCKHOVE L. & J.
(Get full report from official database of BE for VANDEKERCKHOVE L. & J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEKERCKHOVE L. & J.
Addition kinds of activities for VANDEKERCKHOVE L. & J.

251199. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
17999906. Kernboren en snijden | Core drilling and cutting
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij VANDEKERCKHOVE L. & J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEKERCKHOVE L. & J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEKERCKHOVE L. & J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEKERCKHOVE L. & J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van VANDEKERCKHOVE L. & J. in sociale netwerken
Look for responds of VANDEKERCKHOVE L. & J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEKERCKHOVE L. & J.. Laat een reactie achter voor VANDEKERCKHOVE L. & J.. VANDEKERCKHOVE L. & J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEKERCKHOVE L. & J.. Leave a respond for VANDEKERCKHOVE L. & J.. VANDEKERCKHOVE L. & J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEKERCKHOVE L. & J. op de google maps. Adres en contacten VANDEKERCKHOVE L. & J.
Location of VANDEKERCKHOVE L. & J. on the google maps. Address and contacts of VANDEKERCKHOVE L. & J.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEKERCKHOVE L. & J. VANDEKERCKHOVE L. & J.: COIFFURE PINO | De Schrijver F | VANHOVE & DERIEUW | Delaan | VERMOESEN C.G.E.

Other related companies as VANDEKERCKHOVE L. & J.: COIFFURE PINO | De Schrijver F | VANHOVE & DERIEUW | Delaan | VERMOESEN C.G.E.

VANDEKERCKHOVE L. & J. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEKERCKHOVE L. & J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf VANDEKERCKHOVE L. & J. bevindt zich op het adres: LICHTERVELDESTRAAT 45; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in VANDEKERCKHOVE L. & J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEKERCKHOVE L. & J. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEKERCKHOVE L. & J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEKERCKHOVE L. & J., openstaande posities, locatie van VANDEKERCKHOVE L. & J. op de kaart.

VANDEKERCKHOVE L. & J. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEKERCKHOVE L. & J., company assigned to the tax number BE06800781250. The company VANDEKERCKHOVE L. & J. is located at the address: LICHTERVELDESTRAAT 45; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in VANDEKERCKHOVE L. & J. were not found.
The main activity of VANDEKERCKHOVE L. & J. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEKERCKHOVE L. & J. is not available. You also can look at reviews of VANDEKERCKHOVE L. & J., open positions, location of VANDEKERCKHOVE L. & J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEKERCKHOVE L. & J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEKERCKHOVE L. & J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEKERCKHOVE L. & J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEKERCKHOVE L. & J., employees, financial statistics.