RUMO

Contactgegevens RUMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FRAN?AIS 283; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42474280 (+32-42474280) 42474280 (+32-42474280)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUMO
Products information RUMO

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in RUMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUMO
(Get full report from official database of BE for RUMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUMO
Addition kinds of activities for RUMO

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
729908. Steekdiensten | Stitching services
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij RUMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

Zoek naar antwoorden van RUMO in sociale netwerken
Look for responds of RUMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUMO. Laat een reactie achter voor RUMO. RUMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUMO. Leave a respond for RUMO. RUMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUMO op de google maps. Adres en contacten RUMO
Location of RUMO on the google maps. Address and contacts of RUMO

Andere gerelateerde bedrijven als come RUMO RUMO: Majerus Frères SPRL | DE KLEINE PRINS | De Sutter NV | H?TEL LE MONT BLANC | ANDRIES VANSTAEN

Other related companies as RUMO: Majerus Frères SPRL | DE KLEINE PRINS | De Sutter NV | H?TEL LE MONT BLANC | ANDRIES VANSTAEN

RUMO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf RUMO bevindt zich op het adres: RUE DES FRAN?AIS 283; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in RUMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUMO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUMO, openstaande posities, locatie van RUMO op de kaart.

RUMO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUMO, company assigned to the tax number BE08681915283. The company RUMO is located at the address: RUE DES FRAN?AIS 283; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in RUMO were not found.
The main activity of RUMO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUMO is not available. You also can look at reviews of RUMO, open positions, location of RUMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUMO, employees, financial statistics.