FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FE. DEFLEUR CARRELAGE J.
Private companiesTransportation Equipment • FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

Contactgegevens FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-BARBE 63; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71760103 (+32-71760103) 71760103 (+32-71760103)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DEFLEUR CARRELAGE J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DEFLEUR CARRELAGE J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DEFLEUR CARRELAGE J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DEFLEUR CARRELAGE J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DEFLEUR CARRELAGE J.
Products information FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FE. DEFLEUR CARRELAGE J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DEFLEUR CARRELAGE J.
(Get full report from official database of BE for FE. DEFLEUR CARRELAGE J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DEFLEUR CARRELAGE J.
Addition kinds of activities for FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
279100. zetwerk | Typesetting
581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
38120600. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services

Werken bij FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

Zoek naar antwoorden van FE. DEFLEUR CARRELAGE J. in sociale netwerken
Look for responds of FE. DEFLEUR CARRELAGE J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Laat een reactie achter voor FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. FE. DEFLEUR CARRELAGE J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. Leave a respond for FE. DEFLEUR CARRELAGE J.. FE. DEFLEUR CARRELAGE J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DEFLEUR CARRELAGE J. op de google maps. Adres en contacten FE. DEFLEUR CARRELAGE J.
Location of FE. DEFLEUR CARRELAGE J. on the google maps. Address and contacts of FE. DEFLEUR CARRELAGE J.

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DEFLEUR CARRELAGE J. FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: FLVAN REETH-HOEFKENS BVBA | UNION SPORTIVE LOYERS | Direkt Mail Service Buro | FALCON BAZAR | SERVAESHOEVE

Other related companies as FE. DEFLEUR CARRELAGE J.: FLVAN REETH-HOEFKENS BVBA | UNION SPORTIVE LOYERS | Direkt Mail Service Buro | FALCON BAZAR | SERVAESHOEVE

FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DEFLEUR CARRELAGE J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf FE. DEFLEUR CARRELAGE J. bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-BARBE 63; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in FE. DEFLEUR CARRELAGE J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DEFLEUR CARRELAGE J., openstaande posities, locatie van FE. DEFLEUR CARRELAGE J. op de kaart.

FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DEFLEUR CARRELAGE J., company assigned to the tax number BE05947143554. The company FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is located at the address: RUE SAINTE-BARBE 63; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in FE. DEFLEUR CARRELAGE J. were not found.
The main activity of FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DEFLEUR CARRELAGE J. is not available. You also can look at reviews of FE. DEFLEUR CARRELAGE J., open positions, location of FE. DEFLEUR CARRELAGE J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DEFLEUR CARRELAGE J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DEFLEUR CARRELAGE J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DEFLEUR CARRELAGE J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DEFLEUR CARRELAGE J., employees, financial statistics.