FALCON BAZAR

Contactgegevens FALCON BAZAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FALCON BAZAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FALCON BAZAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ITALI?LEI 81; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32335841 32335841

Fax (fax): +32 (61) 885-93-67 +32 (61) 885-93-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FALCON BAZAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FALCON BAZAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FALCON BAZAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FALCON BAZAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FALCON BAZAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FALCON BAZAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FALCON BAZAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FALCON BAZAR
Products information FALCON BAZAR

BTW identificatienummer (tax): BE03587554931
Ondernemingsnummer: 7355590820
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FALCON BAZAR
(Get full report from official database of BE for FALCON BAZAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FALCON BAZAR
Addition kinds of activities for FALCON BAZAR

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
23219901. Flanel shirts, behalve werk: mannen, jongeren en jongens | Flannel shirts, except work: men's, youths', and boys'
23390305. Speelpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Play suits: women's, misses', and juniors'
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment

Werken bij FALCON BAZAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FALCON BAZAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FALCON BAZAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FALCON BAZAR. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FALCON BAZAR in sociale netwerken
Look for responds of FALCON BAZAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FALCON BAZAR. Laat een reactie achter voor FALCON BAZAR. FALCON BAZAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FALCON BAZAR. Leave a respond for FALCON BAZAR. FALCON BAZAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FALCON BAZAR op de google maps. Adres en contacten FALCON BAZAR
Location of FALCON BAZAR on the google maps. Address and contacts of FALCON BAZAR

Andere gerelateerde bedrijven als come FALCON BAZAR FALCON BAZAR: RUELENS - THIJS | COIFFURE JASMINE | Theuwissen C | Beech Electronics SPRL | CROISSY

Other related companies as FALCON BAZAR: RUELENS - THIJS | COIFFURE JASMINE | Theuwissen C | Beech Electronics SPRL | CROISSY

FALCON BAZAR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FALCON BAZAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587554931. Het bedrijf FALCON BAZAR bevindt zich op het adres: ITALI?LEI 81; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
De hoofdactiviteit van FALCON BAZAR is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FALCON BAZAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FALCON BAZAR, openstaande posities, locatie van FALCON BAZAR op de kaart.

FALCON BAZAR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FALCON BAZAR, company assigned to the tax number BE03587554931. The company FALCON BAZAR is located at the address: ITALI?LEI 81; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
The main activity of FALCON BAZAR is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FALCON BAZAR is not available. You also can look at reviews of FALCON BAZAR, open positions, location of FALCON BAZAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FALCON BAZAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FALCON BAZAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FALCON BAZAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FALCON BAZAR, employees, financial statistics.