DOYEN DANIEL

Contactgegevens DOYEN DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOYEN DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOYEN DANIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F ROPS 39; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25262211 (+32-25262211) 25262211 (+32-25262211)

Fax (fax): +32 (2) 669-32-34 +32 (2) 669-32-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOYEN DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOYEN DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOYEN DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOYEN DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOYEN DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOYEN DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOYEN DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOYEN DANIEL
Products information DOYEN DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE01693786621
Ondernemingsnummer: 6983428955
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DOYEN DANIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOYEN DANIEL
(Get full report from official database of BE for DOYEN DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOYEN DANIEL
Addition kinds of activities for DOYEN DANIEL

20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
31110500. Garment leather | Garment leather
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij DOYEN DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOYEN DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOYEN DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOYEN DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

Zoek naar antwoorden van DOYEN DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of DOYEN DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOYEN DANIEL. Laat een reactie achter voor DOYEN DANIEL. DOYEN DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOYEN DANIEL. Leave a respond for DOYEN DANIEL. DOYEN DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOYEN DANIEL op de google maps. Adres en contacten DOYEN DANIEL
Location of DOYEN DANIEL on the google maps. Address and contacts of DOYEN DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOYEN DANIEL DOYEN DANIEL: BART ROOSE | GABR MEERS | C. ENGELEN | TUYET-MAI NGUYEN THI | NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

Other related companies as DOYEN DANIEL: BART ROOSE | GABR MEERS | C. ENGELEN | TUYET-MAI NGUYEN THI | NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

DOYEN DANIEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOYEN DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01693786621. Het bedrijf DOYEN DANIEL bevindt zich op het adres: RUE F ROPS 39; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 737,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in DOYEN DANIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOYEN DANIEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOYEN DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOYEN DANIEL, openstaande posities, locatie van DOYEN DANIEL op de kaart.

DOYEN DANIEL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOYEN DANIEL, company assigned to the tax number BE01693786621. The company DOYEN DANIEL is located at the address: RUE F ROPS 39; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 737,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in DOYEN DANIEL were not found.
The main activity of DOYEN DANIEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOYEN DANIEL is not available. You also can look at reviews of DOYEN DANIEL, open positions, location of DOYEN DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOYEN DANIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOYEN DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOYEN DANIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOYEN DANIEL, employees, financial statistics.