REMCO BELGIUM

Contactgegevens REMCO BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMCO BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMCO BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST MONTELLIER 7; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81835330 (+32-81835330) 81835330 (+32-81835330)

Fax (fax): +32 (83) 783-21-92 +32 (83) 783-21-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMCO BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMCO BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMCO BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMCO BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMCO BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMCO BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMCO BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMCO BELGIUM
Products information REMCO BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE04105010986
Ondernemingsnummer: 4774902343
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Services: Amortisseurs.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMCO BELGIUM
(Get full report from official database of BE for REMCO BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMCO BELGIUM
Addition kinds of activities for REMCO BELGIUM

131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies

Werken bij REMCO BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMCO BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMCO BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMCO BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van REMCO BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of REMCO BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMCO BELGIUM. Laat een reactie achter voor REMCO BELGIUM. REMCO BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMCO BELGIUM. Leave a respond for REMCO BELGIUM. REMCO BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMCO BELGIUM op de google maps. Adres en contacten REMCO BELGIUM
Location of REMCO BELGIUM on the google maps. Address and contacts of REMCO BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come REMCO BELGIUM REMCO BELGIUM: C.A.W. ?T VERSCHIL | H. VERLINDE | LORANT | Mali Embassy | GLOBAL BUSINESS EVENTS COMPAGNY

Other related companies as REMCO BELGIUM: C.A.W. ?T VERSCHIL | H. VERLINDE | LORANT | Mali Embassy | GLOBAL BUSINESS EVENTS COMPAGNY

REMCO BELGIUM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMCO BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105010986. Het bedrijf REMCO BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE ERNEST MONTELLIER 7; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Services: Amortisseurs..
De hoofdactiviteit van REMCO BELGIUM is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMCO BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMCO BELGIUM, openstaande posities, locatie van REMCO BELGIUM op de kaart.

REMCO BELGIUM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMCO BELGIUM, company assigned to the tax number BE04105010986. The company REMCO BELGIUM is located at the address: RUE ERNEST MONTELLIER 7; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. List of products are Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Services: Amortisseurs..
The main activity of REMCO BELGIUM is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REMCO BELGIUM is not available. You also can look at reviews of REMCO BELGIUM, open positions, location of REMCO BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMCO BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMCO BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMCO BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMCO BELGIUM, employees, financial statistics.