C.A.W. ?T VERSCHIL

Contactgegevens C.A.W. ?T VERSCHIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.A.W. ?T VERSCHIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.A.W. ?T VERSCHIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUFFENSLAAN 68; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11227390 (+32-11227390) 11227390 (+32-11227390)

Fax (fax): +32 (64) 368-46-98 +32 (64) 368-46-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.A.W. ?T VERSCHIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.A.W. ?T VERSCHIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.A.W. ?T VERSCHIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.A.W. ?T VERSCHIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.A.W. ?T VERSCHIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.A.W. ?T VERSCHIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.A.W. ?T VERSCHIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.A.W. ?T VERSCHIL
Products information C.A.W. ?T VERSCHIL

BTW identificatienummer (tax): BE04331878662
Ondernemingsnummer: 5047912597
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in C.A.W. ?T VERSCHIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.A.W. ?T VERSCHIL
(Get full report from official database of BE for C.A.W. ?T VERSCHIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.A.W. ?T VERSCHIL
Addition kinds of activities for C.A.W. ?T VERSCHIL

239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
21219901. cigarillos | Cigarillos
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
28999915. Boorselder | Drilling mud
36120101. Autotransformatoren, elektrische (kracht transformatoren) | Autotransformers, electric (power transformers)
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties

Werken bij C.A.W. ?T VERSCHIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.A.W. ?T VERSCHIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.A.W. ?T VERSCHIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.A.W. ?T VERSCHIL. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van C.A.W. ?T VERSCHIL in sociale netwerken
Look for responds of C.A.W. ?T VERSCHIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.A.W. ?T VERSCHIL. Laat een reactie achter voor C.A.W. ?T VERSCHIL. C.A.W. ?T VERSCHIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.A.W. ?T VERSCHIL. Leave a respond for C.A.W. ?T VERSCHIL. C.A.W. ?T VERSCHIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.A.W. ?T VERSCHIL op de google maps. Adres en contacten C.A.W. ?T VERSCHIL
Location of C.A.W. ?T VERSCHIL on the google maps. Address and contacts of C.A.W. ?T VERSCHIL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.A.W. ?T VERSCHIL C.A.W. ?T VERSCHIL: NADIA FREDERICKX | VERCAEMER LIEVE | JAAK LEENAERTS | Welvaert BVBA | In The Mood

Other related companies as C.A.W. ?T VERSCHIL: NADIA FREDERICKX | VERCAEMER LIEVE | JAAK LEENAERTS | Welvaert BVBA | In The Mood

C.A.W. ?T VERSCHIL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.A.W. ?T VERSCHIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04331878662. Het bedrijf C.A.W. ?T VERSCHIL bevindt zich op het adres: GUFFENSLAAN 68; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Action sociale avec hébergement. Producten gemaakt in C.A.W. ?T VERSCHIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.A.W. ?T VERSCHIL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.A.W. ?T VERSCHIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.A.W. ?T VERSCHIL, openstaande posities, locatie van C.A.W. ?T VERSCHIL op de kaart.

C.A.W. ?T VERSCHIL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.A.W. ?T VERSCHIL, company assigned to the tax number BE04331878662. The company C.A.W. ?T VERSCHIL is located at the address: GUFFENSLAAN 68; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Action sociale avec hébergement. Products created in C.A.W. ?T VERSCHIL were not found.
The main activity of C.A.W. ?T VERSCHIL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.A.W. ?T VERSCHIL is not available. You also can look at reviews of C.A.W. ?T VERSCHIL, open positions, location of C.A.W. ?T VERSCHIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.A.W. ?T VERSCHIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.A.W. ?T VERSCHIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.A.W. ?T VERSCHIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.A.W. ?T VERSCHIL, employees, financial statistics.