SIMONS JOS W

Contactgegevens SIMONS JOS W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMONS JOS W: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMONS JOS W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOIRKESTRAAT 178; 5046GR; TILBURG, België

Telefoon (phone): +32 (64) 784-17-99 +32 (64) 784-17-99

Fax (fax): +32 (84) 866-59-15 +32 (84) 866-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMONS JOS W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMONS JOS W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMONS JOS W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMONS JOS W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMONS JOS W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMONS JOS W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMONS JOS W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMONS JOS W
Products information SIMONS JOS W

BTW identificatienummer (tax): BE09979400634
Ondernemingsnummer: 4369506835
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SIMONS JOS W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMONS JOS W
(Get full report from official database of BE for SIMONS JOS W)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMONS JOS W
Addition kinds of activities for SIMONS JOS W

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij SIMONS JOS W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMONS JOS W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMONS JOS W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMONS JOS W. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SIMONS JOS W in sociale netwerken
Look for responds of SIMONS JOS W in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMONS JOS W. Laat een reactie achter voor SIMONS JOS W. SIMONS JOS W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMONS JOS W. Leave a respond for SIMONS JOS W. SIMONS JOS W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMONS JOS W op de google maps. Adres en contacten SIMONS JOS W
Location of SIMONS JOS W on the google maps. Address and contacts of SIMONS JOS W

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMONS JOS W SIMONS JOS W: Vluchthuis | JEAN BARBIER | COIFFURE GEORGETTE | V. VAN DER MAREN | WAJNBROSSE

Other related companies as SIMONS JOS W: Vluchthuis | JEAN BARBIER | COIFFURE GEORGETTE | V. VAN DER MAREN | WAJNBROSSE

SIMONS JOS W is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMONS JOS W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09979400634. Het bedrijf SIMONS JOS W bevindt zich op het adres: GOIRKESTRAAT 178; 5046GR; TILBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pianos. Producten gemaakt in SIMONS JOS W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMONS JOS W is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMONS JOS W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMONS JOS W, openstaande posities, locatie van SIMONS JOS W op de kaart.

SIMONS JOS W is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMONS JOS W, company assigned to the tax number BE09979400634. The company SIMONS JOS W is located at the address: GOIRKESTRAAT 178; 5046GR; TILBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pianos. Products created in SIMONS JOS W were not found.
The main activity of SIMONS JOS W is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMONS JOS W is not available. You also can look at reviews of SIMONS JOS W, open positions, location of SIMONS JOS W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMONS JOS W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMONS JOS W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMONS JOS W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMONS JOS W, employees, financial statistics.