JEAN BARBIER

Contactgegevens JEAN BARBIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN BARBIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN BARBIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRY-DES-BRUY?RES 25; 5522; ONHAYE, België

Telefoon (phone): 82699346 (+32-82699346) 82699346 (+32-82699346)

Fax (fax): +32 (68) 741-92-68 +32 (68) 741-92-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN BARBIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN BARBIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN BARBIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN BARBIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN BARBIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN BARBIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN BARBIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN BARBIER
Products information JEAN BARBIER

BTW identificatienummer (tax): BE07921661376
Ondernemingsnummer: 4944091796
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JEAN BARBIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN BARBIER
(Get full report from official database of BE for JEAN BARBIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN BARBIER
Addition kinds of activities for JEAN BARBIER

22829907. Windgaren | Winding yarn
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
75380102. Motorherbouw: automobiel | Engine rebuilding: automotive
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center

Werken bij JEAN BARBIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN BARBIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN BARBIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN BARBIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • sportkinesitherapeut (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: LAPORTE VP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

 • Docent Duits (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van JEAN BARBIER in sociale netwerken
Look for responds of JEAN BARBIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN BARBIER. Laat een reactie achter voor JEAN BARBIER. JEAN BARBIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN BARBIER. Leave a respond for JEAN BARBIER. JEAN BARBIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN BARBIER op de google maps. Adres en contacten JEAN BARBIER
Location of JEAN BARBIER on the google maps. Address and contacts of JEAN BARBIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN BARBIER JEAN BARBIER: De Smedt M | Verbeeck Chantal | PAUL DEFRANCE | MOTOR EUROPE S.P.R.L. | HARRIS N

Other related companies as JEAN BARBIER: De Smedt M | Verbeeck Chantal | PAUL DEFRANCE | MOTOR EUROPE S.P.R.L. | HARRIS N

JEAN BARBIER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN BARBIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07921661376. Het bedrijf JEAN BARBIER bevindt zich op het adres: TRY-DES-BRUY?RES 25; 5522; ONHAYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN BARBIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN BARBIER is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN BARBIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN BARBIER, openstaande posities, locatie van JEAN BARBIER op de kaart.

JEAN BARBIER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN BARBIER, company assigned to the tax number BE07921661376. The company JEAN BARBIER is located at the address: TRY-DES-BRUY?RES 25; 5522; ONHAYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN BARBIER were not found.
The main activity of JEAN BARBIER is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN BARBIER is not available. You also can look at reviews of JEAN BARBIER, open positions, location of JEAN BARBIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN BARBIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN BARBIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN BARBIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN BARBIER, employees, financial statistics.