FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA

Contactgegevens FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rasselstr. 56 1731 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-61-15-19 32-24-61-15-19

Fax (fax): 32-24-61-29-83 32-24-61-29-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA
Products information FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA

734901. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. Leave a respond for FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA. FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA
Location of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: ADMINISTRATION COMMUNALE | IMMO 7 | ANDRE BUYSE | INSTITUT ST.MARIE | PHILIPPE DELVAUX

Other related companies as FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA: ADMINISTRATION COMMUNALE | IMMO 7 | ANDRE BUYSE | INSTITUT ST.MARIE | PHILIPPE DELVAUX

FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA bevindt zich op het adres: Rasselstr. 56 1731 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA op de kaart.

FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, company assigned to the tax number BE09382568359. The company FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is located at the address: Rasselstr. 56 1731 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA were not found.
The main activity of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, open positions, location of FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT MICHEL EXPRESS BVBA, employees, financial statistics.