INSTITUT ST.MARIE

Contactgegevens INSTITUT ST.MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOUVY 35; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64229138 (+32-64229138) 64229138 (+32-64229138)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.MARIE
Products information INSTITUT ST.MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.MARIE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.MARIE
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.MARIE

28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants

Werken bij INSTITUT ST.MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.MARIE. Looking for open vacancies in other companies

 • monteur cv en sanitair (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

 • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

 • Technisch medewerker productie (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

 • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: DE FARMASIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.MARIE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.MARIE. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.MARIE. INSTITUT ST.MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.MARIE. Leave a respond for INSTITUT ST.MARIE. INSTITUT ST.MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.MARIE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.MARIE
Location of INSTITUT ST.MARIE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.MARIE INSTITUT ST.MARIE: FLGIETERIJEN EN WERKHUIZEN ALIDOR CLAEYS NV | BECAUS WIM | D.P.D. | Van Eynde | DINET

Other related companies as INSTITUT ST.MARIE: FLGIETERIJEN EN WERKHUIZEN ALIDOR CLAEYS NV | BECAUS WIM | D.P.D. | Van Eynde | DINET

INSTITUT ST.MARIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf INSTITUT ST.MARIE bevindt zich op het adres: RUE DE BOUVY 35; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.MARIE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.MARIE, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.MARIE op de kaart.

INSTITUT ST.MARIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.MARIE, company assigned to the tax number BE09041168212. The company INSTITUT ST.MARIE is located at the address: RUE DE BOUVY 35; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of INSTITUT ST.MARIE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.MARIE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.MARIE, open positions, location of INSTITUT ST.MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.MARIE, employees, financial statistics.