Van Neck H

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Neck H
Private companiesReal Estate • Van Neck H

Contactgegevens Van Neck H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Neck H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Neck H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertshage 32; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 63 29 (+32-053 21 63 29) 053 21 63 29 (+32-053 21 63 29)

Fax (fax): +32 (12) 920-75-92 +32 (12) 920-75-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Neck H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Neck H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Neck H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Neck H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Neck H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Neck H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Neck H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Neck H
Products information Van Neck H

BTW identificatienummer (tax): BE02944854736
Ondernemingsnummer: 4599121093
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Neck H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Neck H
(Get full report from official database of BE for Van Neck H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Neck H
Addition kinds of activities for Van Neck H

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
306916. Rubberband | Rubber tape
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment

Werken bij Van Neck H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Neck H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Neck H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Neck H. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

 • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

 • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

 • Herverpakkers (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Studentenjob

  Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

 • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

 • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SELECT HR

  Type: Vaste Job

  In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van Van Neck H in sociale netwerken
Look for responds of Van Neck H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Neck H. Laat een reactie achter voor Van Neck H. Van Neck H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Neck H. Leave a respond for Van Neck H. Van Neck H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Neck H op de google maps. Adres en contacten Van Neck H
Location of Van Neck H on the google maps. Address and contacts of Van Neck H

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Neck H Van Neck H: FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA | TAVERNE DE MUZE | Marktechnical B.V.B.A. | BIRGIT RIS | Evrotex SPRL

Other related companies as Van Neck H: FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA | TAVERNE DE MUZE | Marktechnical B.V.B.A. | BIRGIT RIS | Evrotex SPRL

Van Neck H is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Neck H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02944854736. Het bedrijf Van Neck H bevindt zich op het adres: Hertshage 32; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Neck H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Neck H is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Neck H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Neck H, openstaande posities, locatie van Van Neck H op de kaart.

Van Neck H is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Neck H, company assigned to the tax number BE02944854736. The company Van Neck H is located at the address: Hertshage 32; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Neck H were not found.
The main activity of Van Neck H is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Neck H is not available. You also can look at reviews of Van Neck H, open positions, location of Van Neck H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Neck H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Neck H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Neck H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Neck H, employees, financial statistics.