FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA
Private companiesReal Estate • FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Wolfgang-Amadeus Mozart 49 7700 Mouscron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-85-94-94 32-56-85-94-94

Fax (fax): 32-56-34-40-77 32-56-34-40-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA
Products information FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06078979492
Ondernemingsnummer: 5091033935
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Porcelain - products for industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
24991505. Stoppers, hout | Stoppers, wood
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation

Werken bij FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA. FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA
Location of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: Parc (Librairie du) | Gazetteke ('t) | RAPHAEL RONSIJN | Ghijsels W | ROGER CLIJSNER

Other related companies as FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA: Parc (Librairie du) | Gazetteke ('t) | RAPHAEL RONSIJN | Ghijsels W | ROGER CLIJSNER

FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06078979492. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA bevindt zich op het adres: Avenue Wolfgang-Amadeus Mozart 49 7700 Mouscron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Porcelain - products for industry. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA op de kaart.

FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, company assigned to the tax number BE06078979492. The company FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is located at the address: Avenue Wolfgang-Amadeus Mozart 49 7700 Mouscron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Porcelain - products for industry. Products created in FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, open positions, location of FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS CHARLES WILLE ET CIE SA, employees, financial statistics.