Van Mierlo Veronique

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Van Mierlo Veronique
Private companiesTransportation Services • Van Mierlo Veronique

Contactgegevens Van Mierlo Veronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mierlo Veronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mierlo Veronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisbaan 1-3; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 22 01 (+32-015 41 22 01) 015 41 22 01 (+32-015 41 22 01)

Fax (fax): +32 (3) 704-36-60 +32 (3) 704-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mierlo Veronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mierlo Veronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mierlo Veronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mierlo Veronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mierlo Veronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mierlo Veronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mierlo Veronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mierlo Veronique
Products information Van Mierlo Veronique

BTW identificatienummer (tax): BE07202056884
Ondernemingsnummer: 2857788085
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Mierlo Veronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mierlo Veronique
(Get full report from official database of BE for Van Mierlo Veronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mierlo Veronique
Addition kinds of activities for Van Mierlo Veronique

15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
22110403. katoenflanel | Flannelette
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment

Werken bij Van Mierlo Veronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mierlo Veronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mierlo Veronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mierlo Veronique. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Winkelhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

 • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • Dakwerker (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

 • Frituurmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

 • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TECHNOCON

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Van Mierlo Veronique in sociale netwerken
Look for responds of Van Mierlo Veronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mierlo Veronique. Laat een reactie achter voor Van Mierlo Veronique. Van Mierlo Veronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mierlo Veronique. Leave a respond for Van Mierlo Veronique. Van Mierlo Veronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mierlo Veronique op de google maps. Adres en contacten Van Mierlo Veronique
Location of Van Mierlo Veronique on the google maps. Address and contacts of Van Mierlo Veronique

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mierlo Veronique Van Mierlo Veronique: VERENIGDE LIEFHEBBERS | MUTUALIT? SOCIALISTE | PETER DIERCKX | BODET | ALBERT DESAMORY

Other related companies as Van Mierlo Veronique: VERENIGDE LIEFHEBBERS | MUTUALIT? SOCIALISTE | PETER DIERCKX | BODET | ALBERT DESAMORY

Van Mierlo Veronique is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mierlo Veronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202056884. Het bedrijf Van Mierlo Veronique bevindt zich op het adres: Kruisbaan 1-3; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mierlo Veronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mierlo Veronique is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mierlo Veronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mierlo Veronique, openstaande posities, locatie van Van Mierlo Veronique op de kaart.

Van Mierlo Veronique is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mierlo Veronique, company assigned to the tax number BE07202056884. The company Van Mierlo Veronique is located at the address: Kruisbaan 1-3; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mierlo Veronique were not found.
The main activity of Van Mierlo Veronique is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mierlo Veronique is not available. You also can look at reviews of Van Mierlo Veronique, open positions, location of Van Mierlo Veronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mierlo Veronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mierlo Veronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mierlo Veronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mierlo Veronique, employees, financial statistics.