VERENIGDE LIEFHEBBERS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VERENIGDE LIEFHEBBERS
Private companiesTransportation Services • VERENIGDE LIEFHEBBERS

Contactgegevens VERENIGDE LIEFHEBBERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERENIGDE LIEFHEBBERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERENIGDE LIEFHEBBERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKERSTRAAT 45; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 25823912 (+32-25823912) 25823912 (+32-25823912)

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERENIGDE LIEFHEBBERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERENIGDE LIEFHEBBERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERENIGDE LIEFHEBBERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERENIGDE LIEFHEBBERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERENIGDE LIEFHEBBERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERENIGDE LIEFHEBBERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERENIGDE LIEFHEBBERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERENIGDE LIEFHEBBERS
Products information VERENIGDE LIEFHEBBERS

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VERENIGDE LIEFHEBBERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERENIGDE LIEFHEBBERS
(Get full report from official database of BE for VERENIGDE LIEFHEBBERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERENIGDE LIEFHEBBERS
Addition kinds of activities for VERENIGDE LIEFHEBBERS

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
33560300. Magnesium | Magnesium
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
39499916. wapenstokken | Batons
39520200. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij VERENIGDE LIEFHEBBERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERENIGDE LIEFHEBBERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERENIGDE LIEFHEBBERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERENIGDE LIEFHEBBERS. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

Zoek naar antwoorden van VERENIGDE LIEFHEBBERS in sociale netwerken
Look for responds of VERENIGDE LIEFHEBBERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERENIGDE LIEFHEBBERS. Laat een reactie achter voor VERENIGDE LIEFHEBBERS. VERENIGDE LIEFHEBBERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERENIGDE LIEFHEBBERS. Leave a respond for VERENIGDE LIEFHEBBERS. VERENIGDE LIEFHEBBERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERENIGDE LIEFHEBBERS op de google maps. Adres en contacten VERENIGDE LIEFHEBBERS
Location of VERENIGDE LIEFHEBBERS on the google maps. Address and contacts of VERENIGDE LIEFHEBBERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERENIGDE LIEFHEBBERS VERENIGDE LIEFHEBBERS: TUBEXF., SA | GUANA CABLING SYSTEMS | COIFFURE MARTINE | PIERRE | TOYOTA-VAN BELLEGHEM

Other related companies as VERENIGDE LIEFHEBBERS: TUBEXF., SA | GUANA CABLING SYSTEMS | COIFFURE MARTINE | PIERRE | TOYOTA-VAN BELLEGHEM

VERENIGDE LIEFHEBBERS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERENIGDE LIEFHEBBERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf VERENIGDE LIEFHEBBERS bevindt zich op het adres: DONKERSTRAAT 45; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VERENIGDE LIEFHEBBERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERENIGDE LIEFHEBBERS is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERENIGDE LIEFHEBBERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERENIGDE LIEFHEBBERS, openstaande posities, locatie van VERENIGDE LIEFHEBBERS op de kaart.

VERENIGDE LIEFHEBBERS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERENIGDE LIEFHEBBERS, company assigned to the tax number BE08845611572. The company VERENIGDE LIEFHEBBERS is located at the address: DONKERSTRAAT 45; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in VERENIGDE LIEFHEBBERS were not found.
The main activity of VERENIGDE LIEFHEBBERS is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERENIGDE LIEFHEBBERS is not available. You also can look at reviews of VERENIGDE LIEFHEBBERS, open positions, location of VERENIGDE LIEFHEBBERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERENIGDE LIEFHEBBERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERENIGDE LIEFHEBBERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERENIGDE LIEFHEBBERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERENIGDE LIEFHEBBERS, employees, financial statistics.