MUTUALIT? SOCIALISTE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MUTUALIT? SOCIALISTE
Private companiesTransportation Services • MUTUALIT? SOCIALISTE

Contactgegevens MUTUALIT? SOCIALISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? SOCIALISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? SOCIALISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE JEAN DE PADUWA 2; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 27268668 (+32-27268668) 27268668 (+32-27268668)

Fax (fax): +32 (4) 380-12-53 +32 (4) 380-12-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? SOCIALISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? SOCIALISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? SOCIALISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? SOCIALISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? SOCIALISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? SOCIALISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? SOCIALISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? SOCIALISTE
Products information MUTUALIT? SOCIALISTE

BTW identificatienummer (tax): BE03706207275
Ondernemingsnummer: 2464477539
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? SOCIALISTE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? SOCIALISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? SOCIALISTE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? SOCIALISTE

639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
39490406. toboggans | Toboggans
39499902. Ballen: honkbal, voetbal, basketbal, enz. | Balls: baseball, football, basketball, etc.
50630306. Telefoon en telegraaf draad en kabel | Telephone and telegraph wire and cable
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij MUTUALIT? SOCIALISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? SOCIALISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? SOCIALISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? SOCIALISTE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? SOCIALISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? SOCIALISTE. Leave a respond for MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? SOCIALISTE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? SOCIALISTE
Location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? SOCIALISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? SOCIALISTE MUTUALIT? SOCIALISTE: GROUPE SEB BELGIUM SA | TANKSTATION PEKA | CARLSON WAGONLIT TRAVEL KORTRIJK | CARR.BIESMER?E & CONSORTS | Vandenwijngaert S

Other related companies as MUTUALIT? SOCIALISTE: GROUPE SEB BELGIUM SA | TANKSTATION PEKA | CARLSON WAGONLIT TRAVEL KORTRIJK | CARR.BIESMER?E & CONSORTS | Vandenwijngaert S

MUTUALIT? SOCIALISTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? SOCIALISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03706207275. Het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE bevindt zich op het adres: PLACE JEAN DE PADUWA 2; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? SOCIALISTE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? SOCIALISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? SOCIALISTE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? SOCIALISTE op de kaart.

MUTUALIT? SOCIALISTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? SOCIALISTE, company assigned to the tax number BE03706207275. The company MUTUALIT? SOCIALISTE is located at the address: PLACE JEAN DE PADUWA 2; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALIT? SOCIALISTE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? SOCIALISTE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? SOCIALISTE, open positions, location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? SOCIALISTE, employees, financial statistics.