Van Mellaert R

Contactgegevens Van Mellaert R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mellaert R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mellaert R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksestraat 339; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 35 60 (+32-016 25 35 60) 016 25 35 60 (+32-016 25 35 60)

Fax (fax): +32 (64) 221-41-79 +32 (64) 221-41-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mellaert R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mellaert R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mellaert R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mellaert R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mellaert R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mellaert R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mellaert R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mellaert R
Products information Van Mellaert R

BTW identificatienummer (tax): BE09900299072
Ondernemingsnummer: 7630249023
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Mellaert R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mellaert R
(Get full report from official database of BE for Van Mellaert R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mellaert R
Addition kinds of activities for Van Mellaert R

28690302. Azijnzuur en chloorazijnzuur en metaalzouten | Acetic and chloroacetic acid and metallic salts
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
51490602. Gezond voedsel | Health foods
76990505. Industriële gereedschapslijpen | Industrial tool grinding

Werken bij Van Mellaert R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mellaert R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mellaert R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mellaert R. Looking for open vacancies in other companies

 • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

 • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

 • student inventaris (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

 • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Studentenjob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

 • Logopedist (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

 • Docent Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Dakambacht

  Type: Leercontract

  Dakwerken hellende/platte daken.

 • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Van Mellaert R in sociale netwerken
Look for responds of Van Mellaert R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mellaert R. Laat een reactie achter voor Van Mellaert R. Van Mellaert R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mellaert R. Leave a respond for Van Mellaert R. Van Mellaert R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mellaert R op de google maps. Adres en contacten Van Mellaert R
Location of Van Mellaert R on the google maps. Address and contacts of Van Mellaert R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mellaert R Van Mellaert R: VM Iso | Aclot Clean SA | DE MEUTTER PAUL | VCLB-CENTRUM | Creations du dragon sprl

Other related companies as Van Mellaert R: VM Iso | Aclot Clean SA | DE MEUTTER PAUL | VCLB-CENTRUM | Creations du dragon sprl

Van Mellaert R is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mellaert R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900299072. Het bedrijf Van Mellaert R bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 339; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mellaert R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mellaert R is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mellaert R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mellaert R, openstaande posities, locatie van Van Mellaert R op de kaart.

Van Mellaert R is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mellaert R, company assigned to the tax number BE09900299072. The company Van Mellaert R is located at the address: Kortrijksestraat 339; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mellaert R were not found.
The main activity of Van Mellaert R is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mellaert R is not available. You also can look at reviews of Van Mellaert R, open positions, location of Van Mellaert R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mellaert R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mellaert R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mellaert R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mellaert R, employees, financial statistics.