Aclot Clean SA

Contactgegevens Aclot Clean SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aclot Clean SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aclot Clean SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Emile de Lalieux 47; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 43 23 (+32-067 21 43 23) 067 21 43 23 (+32-067 21 43 23)

Fax (fax): +32 (11) 545-56-91 +32 (11) 545-56-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aclot Clean SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aclot Clean SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aclot Clean SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aclot Clean SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aclot Clean SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aclot Clean SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aclot Clean SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aclot Clean SA
Products information Aclot Clean SA

BTW identificatienummer (tax): BE03262084960
Ondernemingsnummer: 5209686279
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Aclot Clean SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aclot Clean SA
(Get full report from official database of BE for Aclot Clean SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aclot Clean SA
Addition kinds of activities for Aclot Clean SA

371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
02730105. Forel boerderij | Trout farm
27529901. Kleur lithografie | Color lithography
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
37110300. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
51980200. Vernis | Varnishes
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij Aclot Clean SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aclot Clean SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aclot Clean SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aclot Clean SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Aclot Clean SA in sociale netwerken
Look for responds of Aclot Clean SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aclot Clean SA. Laat een reactie achter voor Aclot Clean SA. Aclot Clean SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aclot Clean SA. Leave a respond for Aclot Clean SA. Aclot Clean SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aclot Clean SA op de google maps. Adres en contacten Aclot Clean SA
Location of Aclot Clean SA on the google maps. Address and contacts of Aclot Clean SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aclot Clean SA Aclot Clean SA: GARAGE MICHEL | GERDY'S MUSIC SHOP | MODE TINEKE | Geiger | DE POST

Other related companies as Aclot Clean SA: GARAGE MICHEL | GERDY'S MUSIC SHOP | MODE TINEKE | Geiger | DE POST

Aclot Clean SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aclot Clean SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03262084960. Het bedrijf Aclot Clean SA bevindt zich op het adres: Place Emile de Lalieux 47; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundries. Producten gemaakt in Aclot Clean SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aclot Clean SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aclot Clean SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aclot Clean SA, openstaande posities, locatie van Aclot Clean SA op de kaart.

Aclot Clean SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aclot Clean SA, company assigned to the tax number BE03262084960. The company Aclot Clean SA is located at the address: Place Emile de Lalieux 47; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundries. Products created in Aclot Clean SA were not found.
The main activity of Aclot Clean SA is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aclot Clean SA is not available. You also can look at reviews of Aclot Clean SA, open positions, location of Aclot Clean SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aclot Clean SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aclot Clean SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aclot Clean SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aclot Clean SA, employees, financial statistics.