Van Meerbeeck Patrick

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Van Meerbeeck Patrick
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Van Meerbeeck Patrick

Contactgegevens Van Meerbeeck Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meerbeeck Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meerbeeck Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 37; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 11 51 (+32-050 81 11 51) 050 81 11 51 (+32-050 81 11 51)

Fax (fax): +32 (67) 961-57-35 +32 (67) 961-57-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meerbeeck Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meerbeeck Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meerbeeck Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meerbeeck Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meerbeeck Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meerbeeck Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meerbeeck Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meerbeeck Patrick
Products information Van Meerbeeck Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE07447052001
Ondernemingsnummer: 6508544921
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Meerbeeck Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meerbeeck Patrick
(Get full report from official database of BE for Van Meerbeeck Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meerbeeck Patrick
Addition kinds of activities for Van Meerbeeck Patrick

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij Van Meerbeeck Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meerbeeck Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meerbeeck Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meerbeeck Patrick. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

 • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

 • Auticoach (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Van Meerbeeck Patrick in sociale netwerken
Look for responds of Van Meerbeeck Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meerbeeck Patrick. Laat een reactie achter voor Van Meerbeeck Patrick. Van Meerbeeck Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meerbeeck Patrick. Leave a respond for Van Meerbeeck Patrick. Van Meerbeeck Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meerbeeck Patrick op de google maps. Adres en contacten Van Meerbeeck Patrick
Location of Van Meerbeeck Patrick on the google maps. Address and contacts of Van Meerbeeck Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meerbeeck Patrick Van Meerbeeck Patrick: LES VÉRANDAS 4 SAISONS SA | Incanto | Accountantskantoor Briers Marc BVBA | HERMAN WILLEMS | SECRETS DE MAISONS

Other related companies as Van Meerbeeck Patrick: LES VÉRANDAS 4 SAISONS SA | Incanto | Accountantskantoor Briers Marc BVBA | HERMAN WILLEMS | SECRETS DE MAISONS

Van Meerbeeck Patrick is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meerbeeck Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07447052001. Het bedrijf Van Meerbeeck Patrick bevindt zich op het adres: Stationsstraat 37; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Meerbeeck Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meerbeeck Patrick is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meerbeeck Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meerbeeck Patrick, openstaande posities, locatie van Van Meerbeeck Patrick op de kaart.

Van Meerbeeck Patrick is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meerbeeck Patrick, company assigned to the tax number BE07447052001. The company Van Meerbeeck Patrick is located at the address: Stationsstraat 37; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Meerbeeck Patrick were not found.
The main activity of Van Meerbeeck Patrick is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meerbeeck Patrick is not available. You also can look at reviews of Van Meerbeeck Patrick, open positions, location of Van Meerbeeck Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meerbeeck Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meerbeeck Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meerbeeck Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meerbeeck Patrick, employees, financial statistics.