SECRETS DE MAISONS

Contactgegevens SECRETS DE MAISONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECRETS DE MAISONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECRETS DE MAISONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?RARDY 5; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 475697961 (+32-475697961) 475697961 (+32-475697961)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECRETS DE MAISONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECRETS DE MAISONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECRETS DE MAISONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECRETS DE MAISONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECRETS DE MAISONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECRETS DE MAISONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECRETS DE MAISONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECRETS DE MAISONS
Products information SECRETS DE MAISONS

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Vases, Verrerie, Pots de Fleurs, Rideaux, Stores, Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires, Miroirs, Accessoires d?Eclairage, Agenterie, Dessous-de-Plat & Napperons, Abat-Jour. Services: Service de Livraison. Marques: maries corner, Dici ou dailleurs, libecco

Product categorie (product category): Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECRETS DE MAISONS
(Get full report from official database of BE for SECRETS DE MAISONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECRETS DE MAISONS
Addition kinds of activities for SECRETS DE MAISONS

342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
34529903. Machine toetsen | Machine keys
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission

Werken bij SECRETS DE MAISONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECRETS DE MAISONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECRETS DE MAISONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECRETS DE MAISONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van SECRETS DE MAISONS in sociale netwerken
Look for responds of SECRETS DE MAISONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECRETS DE MAISONS. Laat een reactie achter voor SECRETS DE MAISONS. SECRETS DE MAISONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECRETS DE MAISONS. Leave a respond for SECRETS DE MAISONS. SECRETS DE MAISONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECRETS DE MAISONS op de google maps. Adres en contacten SECRETS DE MAISONS
Location of SECRETS DE MAISONS on the google maps. Address and contacts of SECRETS DE MAISONS

Andere gerelateerde bedrijven als come SECRETS DE MAISONS SECRETS DE MAISONS: TRAFUCO NV | Ieper Fiets | Tempels | KATRIN DE SAEDELEIR/K. DE SAEDELEIR | JAN DEVRIENDT

Other related companies as SECRETS DE MAISONS: TRAFUCO NV | Ieper Fiets | Tempels | KATRIN DE SAEDELEIR/K. DE SAEDELEIR | JAN DEVRIENDT

SECRETS DE MAISONS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECRETS DE MAISONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf SECRETS DE MAISONS bevindt zich op het adres: RUE G?RARDY 5; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Activit茅s: D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Vases, Verrerie, Pots de Fleurs, Rideaux, Stores, Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires, Miroirs, Accessoires d?Eclairage, Agenterie, Dessous-de-Plat & Napperons, Abat-Jour. Services: Service de Livraison. Marques: maries corner, Dici ou dailleurs, libecco.
De hoofdactiviteit van SECRETS DE MAISONS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECRETS DE MAISONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECRETS DE MAISONS, openstaande posities, locatie van SECRETS DE MAISONS op de kaart.

SECRETS DE MAISONS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECRETS DE MAISONS, company assigned to the tax number BE08775573730. The company SECRETS DE MAISONS is located at the address: RUE G?RARDY 5; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Activit茅s: D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Vases, Verrerie, Pots de Fleurs, Rideaux, Stores, Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires, Miroirs, Accessoires d?Eclairage, Agenterie, Dessous-de-Plat & Napperons, Abat-Jour. Services: Service de Livraison. Marques: maries corner, Dici ou dailleurs, libecco.
The main activity of SECRETS DE MAISONS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SECRETS DE MAISONS is not available. You also can look at reviews of SECRETS DE MAISONS, open positions, location of SECRETS DE MAISONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECRETS DE MAISONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECRETS DE MAISONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECRETS DE MAISONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECRETS DE MAISONS, employees, financial statistics.