Van Mechelen Michel

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Van Mechelen Michel
Private companiesRailroad Transportation • Van Mechelen Michel

Contactgegevens Van Mechelen Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mechelen Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mechelen Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensesteenweg 219; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 05 47 (+32-011 68 05 47) 011 68 05 47 (+32-011 68 05 47)

Fax (fax): +32 (53) 804-48-32 +32 (53) 804-48-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mechelen Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mechelen Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mechelen Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mechelen Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mechelen Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mechelen Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mechelen Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mechelen Michel
Products information Van Mechelen Michel

BTW identificatienummer (tax): BE04969635009
Ondernemingsnummer: 6883178710
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Van Mechelen Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mechelen Michel
(Get full report from official database of BE for Van Mechelen Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mechelen Michel
Addition kinds of activities for Van Mechelen Michel

349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij Van Mechelen Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mechelen Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mechelen Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mechelen Michel. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

 • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

 • Administratief bediende (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

 • Productie Chef (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: AZ Herentals

  Type: Studentenjob

  Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

 • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DESUTTER GROUP

  Type: Vaste Job

  Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Van Mechelen Michel in sociale netwerken
Look for responds of Van Mechelen Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mechelen Michel. Laat een reactie achter voor Van Mechelen Michel. Van Mechelen Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mechelen Michel. Leave a respond for Van Mechelen Michel. Van Mechelen Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mechelen Michel op de google maps. Adres en contacten Van Mechelen Michel
Location of Van Mechelen Michel on the google maps. Address and contacts of Van Mechelen Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mechelen Michel Van Mechelen Michel: Les Entreprises Talma S.A. | 4 Saisons (Aux) | TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE | ONTWERPSTUDIO RUDI THIJS | Six equipment S.A

Other related companies as Van Mechelen Michel: Les Entreprises Talma S.A. | 4 Saisons (Aux) | TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE | ONTWERPSTUDIO RUDI THIJS | Six equipment S.A

Van Mechelen Michel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mechelen Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04969635009. Het bedrijf Van Mechelen Michel bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 219; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mechelen Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mechelen Michel is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mechelen Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mechelen Michel, openstaande posities, locatie van Van Mechelen Michel op de kaart.

Van Mechelen Michel is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mechelen Michel, company assigned to the tax number BE04969635009. The company Van Mechelen Michel is located at the address: Tiensesteenweg 219; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mechelen Michel were not found.
The main activity of Van Mechelen Michel is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mechelen Michel is not available. You also can look at reviews of Van Mechelen Michel, open positions, location of Van Mechelen Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mechelen Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mechelen Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mechelen Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mechelen Michel, employees, financial statistics.