Les Entreprises Talma S.A.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Les Entreprises Talma S.A.
Private companiesRailroad Transportation • Les Entreprises Talma S.A.

Contactgegevens Les Entreprises Talma S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Entreprises Talma S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Entreprises Talma S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 8 7950 Chièvres, België

Telefoon (phone): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

Fax (fax): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Entreprises Talma S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Entreprises Talma S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Entreprises Talma S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Entreprises Talma S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Entreprises Talma S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Entreprises Talma S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Entreprises Talma S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Entreprises Talma S.A.
Products information Les Entreprises Talma S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05933685302
Ondernemingsnummer: 6517883300
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Road and highway engineering,asphalt surfacing

Product categorie (product category): Road And Highway Engineering,Asphalt Surfacing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Entreprises Talma S.A.
(Get full report from official database of BE for Les Entreprises Talma S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Entreprises Talma S.A.
Addition kinds of activities for Les Entreprises Talma S.A.

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
35450321. mandrellen | Mandrels
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment

Werken bij Les Entreprises Talma S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Entreprises Talma S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Entreprises Talma S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Entreprises Talma S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van Les Entreprises Talma S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Les Entreprises Talma S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Entreprises Talma S.A.. Laat een reactie achter voor Les Entreprises Talma S.A.. Les Entreprises Talma S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Entreprises Talma S.A.. Leave a respond for Les Entreprises Talma S.A.. Les Entreprises Talma S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Entreprises Talma S.A. op de google maps. Adres en contacten Les Entreprises Talma S.A.
Location of Les Entreprises Talma S.A. on the google maps. Address and contacts of Les Entreprises Talma S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Entreprises Talma S.A. Les Entreprises Talma S.A.: ENTREPRISES DEGAUQUE | Gamsco CVBA | MARIA COTTENIER | JOY EVENTS | Quality Copycenter BVBA

Other related companies as Les Entreprises Talma S.A.: ENTREPRISES DEGAUQUE | Gamsco CVBA | MARIA COTTENIER | JOY EVENTS | Quality Copycenter BVBA

Les Entreprises Talma S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Entreprises Talma S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05933685302. Het bedrijf Les Entreprises Talma S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Station 8 7950 Chièvres. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Road And Highway Engineering,Asphalt Surfacing. Lijst met producten zijn Road and highway engineering,asphalt surfacing.
De hoofdactiviteit van Les Entreprises Talma S.A. is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Entreprises Talma S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Entreprises Talma S.A., openstaande posities, locatie van Les Entreprises Talma S.A. op de kaart.

Les Entreprises Talma S.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Entreprises Talma S.A., company assigned to the tax number BE05933685302. The company Les Entreprises Talma S.A. is located at the address: Rue de la Station 8 7950 Chièvres. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Road And Highway Engineering,Asphalt Surfacing. List of products are Road and highway engineering,asphalt surfacing.
The main activity of Les Entreprises Talma S.A. is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Entreprises Talma S.A. is not available. You also can look at reviews of Les Entreprises Talma S.A., open positions, location of Les Entreprises Talma S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Entreprises Talma S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Entreprises Talma S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Entreprises Talma S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Entreprises Talma S.A., employees, financial statistics.