TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE
Private companiesRailroad Transportation • TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

Contactgegevens TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26426666 (+32-26426666) 26426666 (+32-26426666)

Fax (fax): +32 (3) 968-41-80 +32 (3) 968-41-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE
Products information TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE04701843261
Ondernemingsnummer: 6484649658
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Info route.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE
(Get full report from official database of BE for TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE
Addition kinds of activities for TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
07230206. Graan drogende diensten | Grain drying services
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE in sociale netwerken
Look for responds of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Laat een reactie achter voor TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. Leave a respond for TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE. TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE op de google maps. Adres en contacten TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE
Location of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE on the google maps. Address and contacts of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: Vanlint J & Co CV | COIFFURE ATLANTIS | HAIR & BEAUTY HOUSE | BLOEMEN R.J. | RECH NV

Other related companies as TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE: Vanlint J & Co CV | COIFFURE ATLANTIS | HAIR & BEAUTY HOUSE | BLOEMEN R.J. | RECH NV

TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04701843261. Het bedrijf TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE bevindt zich op het adres: 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Info route..
De hoofdactiviteit van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, openstaande posities, locatie van TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE op de kaart.

TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, company assigned to the tax number BE04701843261. The company TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is located at the address: 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Info route..
The main activity of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE is not available. You also can look at reviews of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, open positions, location of TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEDISPATCHING RIJKSWACHT/GENDARMERIE, employees, financial statistics.