Van Lint Marjan

Contactgegevens Van Lint Marjan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lint Marjan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lint Marjan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wampenberg 14; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 09 24 (+32-014 67 09 24) 014 67 09 24 (+32-014 67 09 24)

Fax (fax): +32 (12) 909-19-28 +32 (12) 909-19-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lint Marjan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lint Marjan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lint Marjan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lint Marjan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lint Marjan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lint Marjan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lint Marjan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lint Marjan
Products information Van Lint Marjan

BTW identificatienummer (tax): BE04075347900
Ondernemingsnummer: 8247680664
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Lint Marjan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lint Marjan
(Get full report from official database of BE for Van Lint Marjan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lint Marjan
Addition kinds of activities for Van Lint Marjan

20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij Van Lint Marjan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lint Marjan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lint Marjan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lint Marjan. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

 • Grondwerker (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

 • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

 • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

 • Monteur (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

 • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

 • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

 • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

 • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

 • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Multi NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

Zoek naar antwoorden van Van Lint Marjan in sociale netwerken
Look for responds of Van Lint Marjan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lint Marjan. Laat een reactie achter voor Van Lint Marjan. Van Lint Marjan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lint Marjan. Leave a respond for Van Lint Marjan. Van Lint Marjan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lint Marjan op de google maps. Adres en contacten Van Lint Marjan
Location of Van Lint Marjan on the google maps. Address and contacts of Van Lint Marjan

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lint Marjan Van Lint Marjan: IPPA | Argenta BVBA | Quirijnen Electro BVBA | GUY GODSCHALK | VERBA

Other related companies as Van Lint Marjan: IPPA | Argenta BVBA | Quirijnen Electro BVBA | GUY GODSCHALK | VERBA

Van Lint Marjan is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lint Marjan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04075347900. Het bedrijf Van Lint Marjan bevindt zich op het adres: Wampenberg 14; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Lint Marjan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lint Marjan is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lint Marjan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lint Marjan, openstaande posities, locatie van Van Lint Marjan op de kaart.

Van Lint Marjan is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lint Marjan, company assigned to the tax number BE04075347900. The company Van Lint Marjan is located at the address: Wampenberg 14; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Lint Marjan were not found.
The main activity of Van Lint Marjan is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lint Marjan is not available. You also can look at reviews of Van Lint Marjan, open positions, location of Van Lint Marjan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lint Marjan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lint Marjan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lint Marjan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lint Marjan, employees, financial statistics.