Argenta BVBA

Contactgegevens Argenta BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argenta BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argenta BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Nieuwstraat 27; 2260; Westerlo (Tongerlo), België

Telefoon (phone): 014 54 16 52 (+32-014 54 16 52) 014 54 16 52 (+32-014 54 16 52)

Fax (fax): +32 (3) 831-59-72 +32 (3) 831-59-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argenta BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argenta BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argenta BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argenta BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argenta BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argenta BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argenta BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argenta BVBA
Products information Argenta BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02836639404
Ondernemingsnummer: 8434997558
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argenta BVBA
(Get full report from official database of BE for Argenta BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argenta BVBA
Addition kinds of activities for Argenta BVBA

329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
366300. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
17520000. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics

Werken bij Argenta BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argenta BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argenta BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argenta BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

Zoek naar antwoorden van Argenta BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Argenta BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argenta BVBA. Laat een reactie achter voor Argenta BVBA. Argenta BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argenta BVBA. Leave a respond for Argenta BVBA. Argenta BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argenta BVBA op de google maps. Adres en contacten Argenta BVBA
Location of Argenta BVBA on the google maps. Address and contacts of Argenta BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Argenta BVBA Argenta BVBA: O.C.M.W. | PEREIRA | Romain P | NSI | VAN EECKHOUDT BVBA

Other related companies as Argenta BVBA: O.C.M.W. | PEREIRA | Romain P | NSI | VAN EECKHOUDT BVBA

Argenta BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Argenta BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02836639404. Het bedrijf Argenta BVBA bevindt zich op het adres: Lange Nieuwstraat 27; 2260; Westerlo (Tongerlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Savings-banks. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van Argenta BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argenta BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argenta BVBA, openstaande posities, locatie van Argenta BVBA op de kaart.

Argenta BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Argenta BVBA, company assigned to the tax number BE02836639404. The company Argenta BVBA is located at the address: Lange Nieuwstraat 27; 2260; Westerlo (Tongerlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Savings-banks. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of Argenta BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Argenta BVBA is not available. You also can look at reviews of Argenta BVBA, open positions, location of Argenta BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argenta BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argenta BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argenta BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argenta BVBA, employees, financial statistics.