Van Leemput D

Contactgegevens Van Leemput D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Leemput D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Leemput D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clemenceaustraat 167; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 31 18 86 (+32-015 31 18 86) 015 31 18 86 (+32-015 31 18 86)

Fax (fax): +32 (68) 467-24-53 +32 (68) 467-24-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Leemput D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Leemput D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Leemput D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Leemput D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Leemput D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Leemput D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Leemput D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Leemput D
Products information Van Leemput D

BTW identificatienummer (tax): BE05048736572
Ondernemingsnummer: 3622436523
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Leemput D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Leemput D
(Get full report from official database of BE for Van Leemput D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Leemput D
Addition kinds of activities for Van Leemput D

313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij Van Leemput D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Leemput D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Leemput D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Leemput D. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

 • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

 • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

 • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

 • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

 • lasser ha en tig (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

 • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

 • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


  Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
  - Coördinatie van de werven
  - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
  - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
  - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

 • flexijob (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: LA BOUFFEE

  Type: Flexijob

  enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Van Leemput D in sociale netwerken
Look for responds of Van Leemput D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Leemput D. Laat een reactie achter voor Van Leemput D. Van Leemput D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Leemput D. Leave a respond for Van Leemput D. Van Leemput D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Leemput D op de google maps. Adres en contacten Van Leemput D
Location of Van Leemput D on the google maps. Address and contacts of Van Leemput D

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Leemput D Van Leemput D: LINNEN SERVICE LEUVEN | RUSTHUIS DE HAZELAAR | Michiels Georges | SIMONS 4 | DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

Other related companies as Van Leemput D: LINNEN SERVICE LEUVEN | RUSTHUIS DE HAZELAAR | Michiels Georges | SIMONS 4 | DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

Van Leemput D is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Leemput D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05048736572. Het bedrijf Van Leemput D bevindt zich op het adres: Clemenceaustraat 167; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Leemput D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Leemput D is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Leemput D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Leemput D, openstaande posities, locatie van Van Leemput D op de kaart.

Van Leemput D is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Leemput D, company assigned to the tax number BE05048736572. The company Van Leemput D is located at the address: Clemenceaustraat 167; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Leemput D were not found.
The main activity of Van Leemput D is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Leemput D is not available. You also can look at reviews of Van Leemput D, open positions, location of Van Leemput D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Leemput D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Leemput D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Leemput D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Leemput D, employees, financial statistics.