DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

Contactgegevens DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERSTRAAT 23; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51205705 (+32-51205705) 51205705 (+32-51205705)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE TIELTSTRAAT VRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE TIELTSTRAAT VRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE TIELTSTRAAT VRIENDEN
Products information DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE TIELTSTRAAT VRIENDEN
(Get full report from official database of BE for DE TIELTSTRAAT VRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE TIELTSTRAAT VRIENDEN
Addition kinds of activities for DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Laat een reactie achter voor DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. DE TIELTSTRAAT VRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. Leave a respond for DE TIELTSTRAAT VRIENDEN. DE TIELTSTRAAT VRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE TIELTSTRAAT VRIENDEN op de google maps. Adres en contacten DE TIELTSTRAAT VRIENDEN
Location of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN on the google maps. Address and contacts of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE TIELTSTRAAT VRIENDEN DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: A.V.M. Construct | Vleeshandel MULIER | Lizart | ROGER VANBEL | FEDERALE POLITIE

Other related companies as DE TIELTSTRAAT VRIENDEN: A.V.M. Construct | Vleeshandel MULIER | Lizart | ROGER VANBEL | FEDERALE POLITIE

DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf DE TIELTSTRAAT VRIENDEN bevindt zich op het adres: VIJVERSTRAAT 23; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, openstaande posities, locatie van DE TIELTSTRAAT VRIENDEN op de kaart.

DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, company assigned to the tax number BE08191101074. The company DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is located at the address: VIJVERSTRAAT 23; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN is not available. You also can look at reviews of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, open positions, location of DE TIELTSTRAAT VRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE TIELTSTRAAT VRIENDEN, employees, financial statistics.