Van Kerckhoven A

Contactgegevens Van Kerckhoven A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckhoven A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckhoven A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baardegemsestraat 13; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 35 82 60 (+32-052 35 82 60) 052 35 82 60 (+32-052 35 82 60)

Fax (fax): +32 (12) 158-98-84 +32 (12) 158-98-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckhoven A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckhoven A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckhoven A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckhoven A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckhoven A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckhoven A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckhoven A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckhoven A
Products information Van Kerckhoven A

BTW identificatienummer (tax): BE08616821289
Ondernemingsnummer: 9975555419
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Kerckhoven A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckhoven A
(Get full report from official database of BE for Van Kerckhoven A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckhoven A
Addition kinds of activities for Van Kerckhoven A

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
24990809. Spars, hout | Spars, wood
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij Van Kerckhoven A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckhoven A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckhoven A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckhoven A. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebouwer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

 • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

 • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

 • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

 • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MABO LIFTING

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

 • Architect (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Van Kerckhoven A in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckhoven A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckhoven A. Laat een reactie achter voor Van Kerckhoven A. Van Kerckhoven A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckhoven A. Leave a respond for Van Kerckhoven A. Van Kerckhoven A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckhoven A op de google maps. Adres en contacten Van Kerckhoven A
Location of Van Kerckhoven A on the google maps. Address and contacts of Van Kerckhoven A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckhoven A Van Kerckhoven A: FLERCA NV | SJALOOM-LUVOK ETTERBEEK | Insentif | GARAGE MAROTTE C. | CROIX VERTE ET BLANCHE

Other related companies as Van Kerckhoven A: FLERCA NV | SJALOOM-LUVOK ETTERBEEK | Insentif | GARAGE MAROTTE C. | CROIX VERTE ET BLANCHE

Van Kerckhoven A is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckhoven A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08616821289. Het bedrijf Van Kerckhoven A bevindt zich op het adres: Baardegemsestraat 13; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 861,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Kerckhoven A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckhoven A is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckhoven A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckhoven A, openstaande posities, locatie van Van Kerckhoven A op de kaart.

Van Kerckhoven A is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerckhoven A, company assigned to the tax number BE08616821289. The company Van Kerckhoven A is located at the address: Baardegemsestraat 13; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 861,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Kerckhoven A were not found.
The main activity of Van Kerckhoven A is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckhoven A is not available. You also can look at reviews of Van Kerckhoven A, open positions, location of Van Kerckhoven A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckhoven A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckhoven A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckhoven A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckhoven A, employees, financial statistics.