CROIX VERTE ET BLANCHE

Contactgegevens CROIX VERTE ET BLANCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROIX VERTE ET BLANCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROIX VERTE ET BLANCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX-ROUGE 3; 7740; PECQ, België

Telefoon (phone): 69556785 (+32-69556785) 69556785 (+32-69556785)

Fax (fax): +32 (10) 870-42-34 +32 (10) 870-42-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROIX VERTE ET BLANCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROIX VERTE ET BLANCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROIX VERTE ET BLANCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROIX VERTE ET BLANCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROIX VERTE ET BLANCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROIX VERTE ET BLANCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROIX VERTE ET BLANCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROIX VERTE ET BLANCHE
Products information CROIX VERTE ET BLANCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06834014892
Ondernemingsnummer: 9279296875
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CROIX VERTE ET BLANCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROIX VERTE ET BLANCHE
(Get full report from official database of BE for CROIX VERTE ET BLANCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROIX VERTE ET BLANCHE
Addition kinds of activities for CROIX VERTE ET BLANCHE

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
913104. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
34431101. Sluizen | Airlocks
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij CROIX VERTE ET BLANCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROIX VERTE ET BLANCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROIX VERTE ET BLANCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROIX VERTE ET BLANCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

Zoek naar antwoorden van CROIX VERTE ET BLANCHE in sociale netwerken
Look for responds of CROIX VERTE ET BLANCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROIX VERTE ET BLANCHE. Laat een reactie achter voor CROIX VERTE ET BLANCHE. CROIX VERTE ET BLANCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROIX VERTE ET BLANCHE. Leave a respond for CROIX VERTE ET BLANCHE. CROIX VERTE ET BLANCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROIX VERTE ET BLANCHE op de google maps. Adres en contacten CROIX VERTE ET BLANCHE
Location of CROIX VERTE ET BLANCHE on the google maps. Address and contacts of CROIX VERTE ET BLANCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come CROIX VERTE ET BLANCHE CROIX VERTE ET BLANCHE: A-C Projects BVBA | D. PIETS | PROPRI?T? TERRIENNE L'EST | AUGUST VAN NUFFEL | SYBILLA VOYANTE

Other related companies as CROIX VERTE ET BLANCHE: A-C Projects BVBA | D. PIETS | PROPRI?T? TERRIENNE L'EST | AUGUST VAN NUFFEL | SYBILLA VOYANTE

CROIX VERTE ET BLANCHE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROIX VERTE ET BLANCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834014892. Het bedrijf CROIX VERTE ET BLANCHE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX-ROUGE 3; 7740; PECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in CROIX VERTE ET BLANCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROIX VERTE ET BLANCHE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROIX VERTE ET BLANCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROIX VERTE ET BLANCHE, openstaande posities, locatie van CROIX VERTE ET BLANCHE op de kaart.

CROIX VERTE ET BLANCHE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROIX VERTE ET BLANCHE, company assigned to the tax number BE06834014892. The company CROIX VERTE ET BLANCHE is located at the address: RUE DE LA CROIX-ROUGE 3; 7740; PECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in CROIX VERTE ET BLANCHE were not found.
The main activity of CROIX VERTE ET BLANCHE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CROIX VERTE ET BLANCHE is not available. You also can look at reviews of CROIX VERTE ET BLANCHE, open positions, location of CROIX VERTE ET BLANCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROIX VERTE ET BLANCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROIX VERTE ET BLANCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROIX VERTE ET BLANCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROIX VERTE ET BLANCHE, employees, financial statistics.