Van Hoyweghen Els

Contactgegevens Van Hoyweghen Els: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoyweghen Els: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoyweghen Els

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 9; 9200; Dendermonde (Appels), België

Telefoon (phone): 052 21 38 01 (+32-052 21 38 01) 052 21 38 01 (+32-052 21 38 01)

Fax (fax): 052 20 16 54 (+32-052 20 16 54) 052 20 16 54 (+32-052 20 16 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoyweghen Els: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoyweghen Els"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoyweghen Els"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoyweghen Els, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoyweghen Els. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoyweghen Els, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoyweghen Els. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoyweghen Els
Products information Van Hoyweghen Els

BTW identificatienummer (tax): BE03584259033
Ondernemingsnummer: 6741455078
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Hoyweghen Els zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoyweghen Els
(Get full report from official database of BE for Van Hoyweghen Els)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoyweghen Els
Addition kinds of activities for Van Hoyweghen Els

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
799303. arcades | Arcades
07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij Van Hoyweghen Els: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoyweghen Els: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoyweghen Els. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoyweghen Els. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

 • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

 • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

 • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

 • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

Zoek naar antwoorden van Van Hoyweghen Els in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoyweghen Els in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoyweghen Els. Laat een reactie achter voor Van Hoyweghen Els. Van Hoyweghen Els bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoyweghen Els. Leave a respond for Van Hoyweghen Els. Van Hoyweghen Els on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoyweghen Els op de google maps. Adres en contacten Van Hoyweghen Els
Location of Van Hoyweghen Els on the google maps. Address and contacts of Van Hoyweghen Els

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoyweghen Els Van Hoyweghen Els: Générale de Banque SA | Speel-O-Droom | DE VOS P | Toye H | Talo BVBA

Other related companies as Van Hoyweghen Els: Générale de Banque SA | Speel-O-Droom | DE VOS P | Toye H | Talo BVBA

Van Hoyweghen Els is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoyweghen Els, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03584259033. Het bedrijf Van Hoyweghen Els bevindt zich op het adres: Zandstraat 9; 9200; Dendermonde (Appels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoyweghen Els zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoyweghen Els is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoyweghen Els is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoyweghen Els, openstaande posities, locatie van Van Hoyweghen Els op de kaart.

Van Hoyweghen Els is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoyweghen Els, company assigned to the tax number BE03584259033. The company Van Hoyweghen Els is located at the address: Zandstraat 9; 9200; Dendermonde (Appels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoyweghen Els were not found.
The main activity of Van Hoyweghen Els is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoyweghen Els is not available. You also can look at reviews of Van Hoyweghen Els, open positions, location of Van Hoyweghen Els on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoyweghen Els, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoyweghen Els, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoyweghen Els, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoyweghen Els, employees, financial statistics.