Van Houtvinck Danny

Contactgegevens Van Houtvinck Danny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Houtvinck Danny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Houtvinck Danny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 27B; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek), België

Telefoon (phone): 0477 23 46 55; 015 23 62 00 (+32-0477 23 46 55; 015 23 62 00) 0477 23 46 55; 015 23 62 00 (+32-0477 23 46 55; 015 23 62 00)

Fax (fax): +32 (86) 231-23-51 +32 (86) 231-23-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Houtvinck Danny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Houtvinck Danny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Houtvinck Danny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Houtvinck Danny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Houtvinck Danny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Houtvinck Danny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Houtvinck Danny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Houtvinck Danny
Products information Van Houtvinck Danny

BTW identificatienummer (tax): BE07912322998
Ondernemingsnummer: 9204040527
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Houtvinck Danny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Houtvinck Danny
(Get full report from official database of BE for Van Houtvinck Danny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Houtvinck Danny
Addition kinds of activities for Van Houtvinck Danny

358999. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
35490100. Tekenmachines | Drawing machinery
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
54210102. Vismarkt | Seafood markets
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling

Werken bij Van Houtvinck Danny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Houtvinck Danny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Houtvinck Danny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Houtvinck Danny. Looking for open vacancies in other companies

 • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

 • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

 • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

 • Bekister - polierder (OESELGEM)

  Regio: OESELGEM

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ALDI

  Type: Vaste Job

  Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Freelance 3D unity developer (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van Van Houtvinck Danny in sociale netwerken
Look for responds of Van Houtvinck Danny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Houtvinck Danny. Laat een reactie achter voor Van Houtvinck Danny. Van Houtvinck Danny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Houtvinck Danny. Leave a respond for Van Houtvinck Danny. Van Houtvinck Danny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Houtvinck Danny op de google maps. Adres en contacten Van Houtvinck Danny
Location of Van Houtvinck Danny on the google maps. Address and contacts of Van Houtvinck Danny

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Houtvinck Danny Van Houtvinck Danny: ASSUBEL BANK | ANTW. CAR PROCESS. CENTER | JULES VAN HOOF | WIT-GELE KRUIS | 'T KOFFIEHUIS

Other related companies as Van Houtvinck Danny: ASSUBEL BANK | ANTW. CAR PROCESS. CENTER | JULES VAN HOOF | WIT-GELE KRUIS | 'T KOFFIEHUIS

Van Houtvinck Danny is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Houtvinck Danny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912322998. Het bedrijf Van Houtvinck Danny bevindt zich op het adres: Zandstraat 27B; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Houtvinck Danny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Houtvinck Danny is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Houtvinck Danny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Houtvinck Danny, openstaande posities, locatie van Van Houtvinck Danny op de kaart.

Van Houtvinck Danny is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Houtvinck Danny, company assigned to the tax number BE07912322998. The company Van Houtvinck Danny is located at the address: Zandstraat 27B; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Houtvinck Danny were not found.
The main activity of Van Houtvinck Danny is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Houtvinck Danny is not available. You also can look at reviews of Van Houtvinck Danny, open positions, location of Van Houtvinck Danny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Houtvinck Danny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Houtvinck Danny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Houtvinck Danny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Houtvinck Danny, employees, financial statistics.