ANTW. CAR PROCESS. CENTER

Contactgegevens ANTW. CAR PROCESS. CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTW. CAR PROCESS. CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTW. CAR PROCESS. CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNEEUWBESLAAN 14; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35703462 (+32-35703462) 35703462 (+32-35703462)

Fax (fax): +32 (53) 413-25-39 +32 (53) 413-25-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTW. CAR PROCESS. CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTW. CAR PROCESS. CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTW. CAR PROCESS. CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTW. CAR PROCESS. CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTW. CAR PROCESS. CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTW. CAR PROCESS. CENTER
Products information ANTW. CAR PROCESS. CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTW. CAR PROCESS. CENTER
(Get full report from official database of BE for ANTW. CAR PROCESS. CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTW. CAR PROCESS. CENTER
Addition kinds of activities for ANTW. CAR PROCESS. CENTER

502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
22110702. Wasnetten | Laundry nets
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
39999905. Kaarsen | Candles
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel
76220403. Installatie van burgersband (cb) antennes | Installation of citizens band (cb) antennas
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij ANTW. CAR PROCESS. CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTW. CAR PROCESS. CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van ANTW. CAR PROCESS. CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ANTW. CAR PROCESS. CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Laat een reactie achter voor ANTW. CAR PROCESS. CENTER. ANTW. CAR PROCESS. CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTW. CAR PROCESS. CENTER. Leave a respond for ANTW. CAR PROCESS. CENTER. ANTW. CAR PROCESS. CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTW. CAR PROCESS. CENTER op de google maps. Adres en contacten ANTW. CAR PROCESS. CENTER
Location of ANTW. CAR PROCESS. CENTER on the google maps. Address and contacts of ANTW. CAR PROCESS. CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTW. CAR PROCESS. CENTER ANTW. CAR PROCESS. CENTER: NICOLE HERMANS | ANNE FRANCE | Art & Coiffure | Clarisse | MJK-Motorsport Imports

Other related companies as ANTW. CAR PROCESS. CENTER: NICOLE HERMANS | ANNE FRANCE | Art & Coiffure | Clarisse | MJK-Motorsport Imports

ANTW. CAR PROCESS. CENTER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTW. CAR PROCESS. CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf ANTW. CAR PROCESS. CENTER bevindt zich op het adres: SNEEUWBESLAAN 14; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van ANTW. CAR PROCESS. CENTER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTW. CAR PROCESS. CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTW. CAR PROCESS. CENTER, openstaande posities, locatie van ANTW. CAR PROCESS. CENTER op de kaart.

ANTW. CAR PROCESS. CENTER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTW. CAR PROCESS. CENTER, company assigned to the tax number BE01096130371. The company ANTW. CAR PROCESS. CENTER is located at the address: SNEEUWBESLAAN 14; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of ANTW. CAR PROCESS. CENTER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTW. CAR PROCESS. CENTER is not available. You also can look at reviews of ANTW. CAR PROCESS. CENTER, open positions, location of ANTW. CAR PROCESS. CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTW. CAR PROCESS. CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTW. CAR PROCESS. CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTW. CAR PROCESS. CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTW. CAR PROCESS. CENTER, employees, financial statistics.