ASSUBEL BANK

Contactgegevens ASSUBEL BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSUBEL BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSUBEL BANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELLE 80; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713469 (+32-37713469) 37713469 (+32-37713469)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSUBEL BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSUBEL BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSUBEL BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSUBEL BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSUBEL BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSUBEL BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSUBEL BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSUBEL BANK
Products information ASSUBEL BANK

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Financement.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Automobile,Assurance contre les Dég?ts,Assurance Vie,Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements. Assurances. Crédit à la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSUBEL BANK
(Get full report from official database of BE for ASSUBEL BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSUBEL BANK
Addition kinds of activities for ASSUBEL BANK

22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
25110205. China kasten | China closets
33410204. Silver smelting en raffinage (secundair) | Silver smelting and refining (secondary)
38220605. Oventemperatuurregelaars, niet-industrieel type | Oven temperature controls, non-industrial type
39991203. Identificatieplaten | Identification plates
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij ASSUBEL BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSUBEL BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSUBEL BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSUBEL BANK. Looking for open vacancies in other companies

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

 • Productiemedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

 • Metser (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

 • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

 • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van ASSUBEL BANK in sociale netwerken
Look for responds of ASSUBEL BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSUBEL BANK. Laat een reactie achter voor ASSUBEL BANK. ASSUBEL BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSUBEL BANK. Leave a respond for ASSUBEL BANK. ASSUBEL BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSUBEL BANK op de google maps. Adres en contacten ASSUBEL BANK
Location of ASSUBEL BANK on the google maps. Address and contacts of ASSUBEL BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSUBEL BANK ASSUBEL BANK: BLOEMEN TROYKA | AB-DESIGNS bvba BVBA | Belgolux Finances | DIRINCO | DESTINATION VACANCES

Other related companies as ASSUBEL BANK: BLOEMEN TROYKA | AB-DESIGNS bvba BVBA | Belgolux Finances | DIRINCO | DESTINATION VACANCES

ASSUBEL BANK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSUBEL BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf ASSUBEL BANK bevindt zich op het adres: VELLE 80; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements. Assurances. Crédit à la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Automobile,Assurance contre les Dég?ts,Assurance Vie,Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ASSUBEL BANK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSUBEL BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSUBEL BANK, openstaande posities, locatie van ASSUBEL BANK op de kaart.

ASSUBEL BANK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSUBEL BANK, company assigned to the tax number BE02952545166. The company ASSUBEL BANK is located at the address: VELLE 80; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements. Assurances. Crédit à la consommation. List of products are Produits & Services: Financement.. Services: Consultants en Investissements.. Types d'Assurances: Assurance Automobile,Assurance contre les Dég?ts,Assurance Vie,Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ASSUBEL BANK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSUBEL BANK is not available. You also can look at reviews of ASSUBEL BANK, open positions, location of ASSUBEL BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSUBEL BANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSUBEL BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSUBEL BANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSUBEL BANK, employees, financial statistics.