Van Hooreweghe K

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Van Hooreweghe K
Private companiesHealth Services • Van Hooreweghe K

Contactgegevens Van Hooreweghe K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hooreweghe K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hooreweghe K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baantveld 25; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 06 10 (+32-014 58 06 10) 014 58 06 10 (+32-014 58 06 10)

Fax (fax): +32 (9) 372-26-88 +32 (9) 372-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hooreweghe K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hooreweghe K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hooreweghe K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hooreweghe K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hooreweghe K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hooreweghe K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hooreweghe K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hooreweghe K
Products information Van Hooreweghe K

BTW identificatienummer (tax): BE02568572998
Ondernemingsnummer: 9485290527
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Hooreweghe K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hooreweghe K
(Get full report from official database of BE for Van Hooreweghe K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hooreweghe K
Addition kinds of activities for Van Hooreweghe K

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
14590108. Steengoed klei mijnbouw | Stoneware clay mining
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
28920205. Dynamiet | Dynamite
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
49240200. Gaskrachters | Gas power marketers
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders

Werken bij Van Hooreweghe K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hooreweghe K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hooreweghe K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hooreweghe K. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Poetshulp Lennik (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

 • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

  Type: Studentenjob

  We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

 • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

 • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van Van Hooreweghe K in sociale netwerken
Look for responds of Van Hooreweghe K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hooreweghe K. Laat een reactie achter voor Van Hooreweghe K. Van Hooreweghe K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hooreweghe K. Leave a respond for Van Hooreweghe K. Van Hooreweghe K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hooreweghe K op de google maps. Adres en contacten Van Hooreweghe K
Location of Van Hooreweghe K on the google maps. Address and contacts of Van Hooreweghe K

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hooreweghe K Van Hooreweghe K: SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS | Financieel Fundament NV | TEUBER | T. LESCAUT | Crevecour L

Other related companies as Van Hooreweghe K: SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS | Financieel Fundament NV | TEUBER | T. LESCAUT | Crevecour L

Van Hooreweghe K is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hooreweghe K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02568572998. Het bedrijf Van Hooreweghe K bevindt zich op het adres: Baantveld 25; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hooreweghe K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hooreweghe K is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hooreweghe K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hooreweghe K, openstaande posities, locatie van Van Hooreweghe K op de kaart.

Van Hooreweghe K is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hooreweghe K, company assigned to the tax number BE02568572998. The company Van Hooreweghe K is located at the address: Baantveld 25; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hooreweghe K were not found.
The main activity of Van Hooreweghe K is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hooreweghe K is not available. You also can look at reviews of Van Hooreweghe K, open positions, location of Van Hooreweghe K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hooreweghe K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hooreweghe K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hooreweghe K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hooreweghe K, employees, financial statistics.