SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS
Private companiesHealth Services • SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

Contactgegevens SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MISKRUISSTRAAT 33; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16501956 (+32-16501956) 16501956 (+32-16501956)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS
Products information SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS
(Get full report from official database of BE for SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS
Addition kinds of activities for SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type

Werken bij SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Laat een reactie achter voor SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. Leave a respond for SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS. SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS op de google maps. Adres en contacten SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS
Location of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS on the google maps. Address and contacts of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: GIPIMO AUTOMOBILE | Almeroth Ecurie | KOSMETIK RUTH BURTSCHEIDT | Project Lighting | FESTIVAL DU FILMFESTIVAL BRUX ASBL

Other related companies as SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS: GIPIMO AUTOMOBILE | Almeroth Ecurie | KOSMETIK RUTH BURTSCHEIDT | Project Lighting | FESTIVAL DU FILMFESTIVAL BRUX ASBL

SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS bevindt zich op het adres: MISKRUISSTRAAT 33; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, openstaande posities, locatie van SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS op de kaart.

SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, company assigned to the tax number BE02187347412. The company SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is located at the address: MISKRUISSTRAAT 33; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS were not found.
The main activity of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS is not available. You also can look at reviews of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, open positions, location of SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONDERBUUKSE TRAPPERS, employees, financial statistics.