Van Hoeve Adri

Contactgegevens Van Hoeve Adri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoeve Adri: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoeve Adri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Speelberg 88; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 44 97 (+32-02 687 44 97) 02 687 44 97 (+32-02 687 44 97)

Fax (fax): 02 687 44 97 (+32-02 687 44 97) 02 687 44 97 (+32-02 687 44 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoeve Adri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoeve Adri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoeve Adri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoeve Adri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoeve Adri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoeve Adri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoeve Adri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoeve Adri
Products information Van Hoeve Adri

BTW identificatienummer (tax): BE03472473144
Ondernemingsnummer: 2412017822
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Hoeve Adri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoeve Adri
(Get full report from official database of BE for Van Hoeve Adri)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoeve Adri
Addition kinds of activities for Van Hoeve Adri

358504. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
865100. Politieke organisaties | Political organizations
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
51629902. Kunststoffolie | Plastics film
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij Van Hoeve Adri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoeve Adri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoeve Adri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoeve Adri. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

 • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

 • Operator - elektricien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

 • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: 't POETSHUISJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • Kelner/Dienster (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

 • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

 • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Van Hoeve Adri in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoeve Adri in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoeve Adri. Laat een reactie achter voor Van Hoeve Adri. Van Hoeve Adri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoeve Adri. Leave a respond for Van Hoeve Adri. Van Hoeve Adri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoeve Adri op de google maps. Adres en contacten Van Hoeve Adri
Location of Van Hoeve Adri on the google maps. Address and contacts of Van Hoeve Adri

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoeve Adri Van Hoeve Adri: Huibers Marc BVBA | Cami | CEREMONIE ROUSSEAU | Jamar Olivier | F. WAUTELET

Other related companies as Van Hoeve Adri: Huibers Marc BVBA | Cami | CEREMONIE ROUSSEAU | Jamar Olivier | F. WAUTELET

Van Hoeve Adri is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoeve Adri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03472473144. Het bedrijf Van Hoeve Adri bevindt zich op het adres: Speelberg 88; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoeve Adri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoeve Adri is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoeve Adri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoeve Adri, openstaande posities, locatie van Van Hoeve Adri op de kaart.

Van Hoeve Adri is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoeve Adri, company assigned to the tax number BE03472473144. The company Van Hoeve Adri is located at the address: Speelberg 88; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoeve Adri were not found.
The main activity of Van Hoeve Adri is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoeve Adri is not available. You also can look at reviews of Van Hoeve Adri, open positions, location of Van Hoeve Adri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoeve Adri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoeve Adri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoeve Adri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoeve Adri, employees, financial statistics.