CEREMONIE ROUSSEAU

Contactgegevens CEREMONIE ROUSSEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEREMONIE ROUSSEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEREMONIE ROUSSEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRENSSTRAAT 136; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36653097 (+32-36653097) 36653097 (+32-36653097)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEREMONIE ROUSSEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEREMONIE ROUSSEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEREMONIE ROUSSEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEREMONIE ROUSSEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEREMONIE ROUSSEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEREMONIE ROUSSEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEREMONIE ROUSSEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEREMONIE ROUSSEAU
Products information CEREMONIE ROUSSEAU

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CEREMONIE ROUSSEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEREMONIE ROUSSEAU
(Get full report from official database of BE for CEREMONIE ROUSSEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEREMONIE ROUSSEAU
Addition kinds of activities for CEREMONIE ROUSSEAU

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive

Werken bij CEREMONIE ROUSSEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEREMONIE ROUSSEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEREMONIE ROUSSEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEREMONIE ROUSSEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

Zoek naar antwoorden van CEREMONIE ROUSSEAU in sociale netwerken
Look for responds of CEREMONIE ROUSSEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEREMONIE ROUSSEAU. Laat een reactie achter voor CEREMONIE ROUSSEAU. CEREMONIE ROUSSEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEREMONIE ROUSSEAU. Leave a respond for CEREMONIE ROUSSEAU. CEREMONIE ROUSSEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEREMONIE ROUSSEAU op de google maps. Adres en contacten CEREMONIE ROUSSEAU
Location of CEREMONIE ROUSSEAU on the google maps. Address and contacts of CEREMONIE ROUSSEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come CEREMONIE ROUSSEAU CEREMONIE ROUSSEAU: ZAGERIJ DE BACKER NV | GENEVIEVE JAVAUX | HILAIRE DE SUTTER | B. KONING | TIFFANY'S GLASSHOP

Other related companies as CEREMONIE ROUSSEAU: ZAGERIJ DE BACKER NV | GENEVIEVE JAVAUX | HILAIRE DE SUTTER | B. KONING | TIFFANY'S GLASSHOP

CEREMONIE ROUSSEAU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEREMONIE ROUSSEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf CEREMONIE ROUSSEAU bevindt zich op het adres: GRENSSTRAAT 136; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in CEREMONIE ROUSSEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEREMONIE ROUSSEAU is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEREMONIE ROUSSEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEREMONIE ROUSSEAU, openstaande posities, locatie van CEREMONIE ROUSSEAU op de kaart.

CEREMONIE ROUSSEAU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEREMONIE ROUSSEAU, company assigned to the tax number BE09776428222. The company CEREMONIE ROUSSEAU is located at the address: GRENSSTRAAT 136; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Products created in CEREMONIE ROUSSEAU were not found.
The main activity of CEREMONIE ROUSSEAU is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CEREMONIE ROUSSEAU is not available. You also can look at reviews of CEREMONIE ROUSSEAU, open positions, location of CEREMONIE ROUSSEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEREMONIE ROUSSEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEREMONIE ROUSSEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEREMONIE ROUSSEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEREMONIE ROUSSEAU, employees, financial statistics.