Van Herpe D

Contactgegevens Van Herpe D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herpe D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herpe D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Fabiolalaan 2; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 45 13 29 (+32-014 45 13 29) 014 45 13 29 (+32-014 45 13 29)

Fax (fax): 014 45 13 29 (+32-014 45 13 29) 014 45 13 29 (+32-014 45 13 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herpe D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herpe D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herpe D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herpe D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herpe D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herpe D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herpe D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herpe D
Products information Van Herpe D

BTW identificatienummer (tax): BE08005157470
Ondernemingsnummer: 5502197265
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Herpe D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herpe D
(Get full report from official database of BE for Van Herpe D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herpe D
Addition kinds of activities for Van Herpe D

251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
73119901. Adverteren consultant | Advertising consultant
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops

Werken bij Van Herpe D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herpe D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herpe D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herpe D. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

 • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

  Regio: HOUTVENNE

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

 • Aankoper (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

 • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WOK DYNASTY

  Type: Vaste Job

  Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

 • logopedist m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Van Herpe D in sociale netwerken
Look for responds of Van Herpe D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herpe D. Laat een reactie achter voor Van Herpe D. Van Herpe D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herpe D. Leave a respond for Van Herpe D. Van Herpe D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herpe D op de google maps. Adres en contacten Van Herpe D
Location of Van Herpe D on the google maps. Address and contacts of Van Herpe D

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herpe D Van Herpe D: SECURILINK SA | FORTIS | Chim Paint | RANDSTAD | RUSTHUIS DE ZILVERLINDE

Other related companies as Van Herpe D: SECURILINK SA | FORTIS | Chim Paint | RANDSTAD | RUSTHUIS DE ZILVERLINDE

Van Herpe D is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herpe D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08005157470. Het bedrijf Van Herpe D bevindt zich op het adres: Koningin Fabiolalaan 2; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Herpe D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herpe D is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herpe D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herpe D, openstaande posities, locatie van Van Herpe D op de kaart.

Van Herpe D is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herpe D, company assigned to the tax number BE08005157470. The company Van Herpe D is located at the address: Koningin Fabiolalaan 2; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Herpe D were not found.
The main activity of Van Herpe D is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herpe D is not available. You also can look at reviews of Van Herpe D, open positions, location of Van Herpe D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herpe D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herpe D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herpe D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herpe D, employees, financial statistics.