SECURILINK SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SECURILINK SA
Private companiesMotion Pictures • SECURILINK SA

Contactgegevens SECURILINK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECURILINK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECURILINK SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Du Port 86c 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-07-27-98 32-25-07-27-98

Fax (fax): 32-25-11-65-72 32-25-11-65-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECURILINK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECURILINK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECURILINK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECURILINK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECURILINK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECURILINK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECURILINK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECURILINK SA
Products information SECURILINK SA

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SECURILINK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Detective agencies, international

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECURILINK SA
(Get full report from official database of BE for SECURILINK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECURILINK SA
Addition kinds of activities for SECURILINK SA

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij SECURILINK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECURILINK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECURILINK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECURILINK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van SECURILINK SA in sociale netwerken
Look for responds of SECURILINK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECURILINK SA. Laat een reactie achter voor SECURILINK SA. SECURILINK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECURILINK SA. Leave a respond for SECURILINK SA. SECURILINK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECURILINK SA op de google maps. Adres en contacten SECURILINK SA
Location of SECURILINK SA on the google maps. Address and contacts of SECURILINK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SECURILINK SA SECURILINK SA: De Coster BVBA | MERCHTEMSE W.S.C. | De Schrijver | Daubresse-De Riemaecker | Gents Geestenrijk ('t)

Other related companies as SECURILINK SA: De Coster BVBA | MERCHTEMSE W.S.C. | De Schrijver | Daubresse-De Riemaecker | Gents Geestenrijk ('t)

SECURILINK SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SECURILINK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf SECURILINK SA bevindt zich op het adres: Avenue Du Port 86c 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Detective agencies, international. Producten gemaakt in SECURILINK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SECURILINK SA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECURILINK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECURILINK SA, openstaande posities, locatie van SECURILINK SA op de kaart.

SECURILINK SA is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SECURILINK SA, company assigned to the tax number BE04654876708. The company SECURILINK SA is located at the address: Avenue Du Port 86c 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Detective agencies, international. Products created in SECURILINK SA were not found.
The main activity of SECURILINK SA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SECURILINK SA is not available. You also can look at reviews of SECURILINK SA, open positions, location of SECURILINK SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECURILINK SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECURILINK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECURILINK SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECURILINK SA, employees, financial statistics.