Van Goeye Katrijn

Contactgegevens Van Goeye Katrijn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Goeye Katrijn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Goeye Katrijn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 35; 9150; Kruibeke, België

Telefoon (phone): 03 774 24 22 (+32-03 774 24 22) 03 774 24 22 (+32-03 774 24 22)

Fax (fax): +32 (16) 199-47-20 +32 (16) 199-47-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Goeye Katrijn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Goeye Katrijn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Goeye Katrijn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Goeye Katrijn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Goeye Katrijn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Goeye Katrijn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Goeye Katrijn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Goeye Katrijn
Products information Van Goeye Katrijn

BTW identificatienummer (tax): BE01951141357
Ondernemingsnummer: 8437194824
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Goeye Katrijn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Goeye Katrijn
(Get full report from official database of BE for Van Goeye Katrijn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Goeye Katrijn
Addition kinds of activities for Van Goeye Katrijn

25150200. Meubelsveren | Furniture springs
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
38120115. Gyropilots | Gyropilots
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Van Goeye Katrijn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Goeye Katrijn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Goeye Katrijn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Goeye Katrijn. Looking for open vacancies in other companies

 • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

 • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

 • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

 • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

 • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

 • PLAATSERS (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GUNCO

  Type: Vaste Job

  KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Van Goeye Katrijn in sociale netwerken
Look for responds of Van Goeye Katrijn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Goeye Katrijn. Laat een reactie achter voor Van Goeye Katrijn. Van Goeye Katrijn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Goeye Katrijn. Leave a respond for Van Goeye Katrijn. Van Goeye Katrijn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Goeye Katrijn op de google maps. Adres en contacten Van Goeye Katrijn
Location of Van Goeye Katrijn on the google maps. Address and contacts of Van Goeye Katrijn

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Goeye Katrijn Van Goeye Katrijn: OPTIQUE L?ONARD | EDITIONS EUROPEAN VOICE | HUIS DE KUBUS | LA POSTE | HALANS, JEAN-JACQUES

Other related companies as Van Goeye Katrijn: OPTIQUE L?ONARD | EDITIONS EUROPEAN VOICE | HUIS DE KUBUS | LA POSTE | HALANS, JEAN-JACQUES

Van Goeye Katrijn is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Goeye Katrijn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951141357. Het bedrijf Van Goeye Katrijn bevindt zich op het adres: Langestraat 35; 9150; Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Goeye Katrijn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Goeye Katrijn is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Goeye Katrijn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Goeye Katrijn, openstaande posities, locatie van Van Goeye Katrijn op de kaart.

Van Goeye Katrijn is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Goeye Katrijn, company assigned to the tax number BE01951141357. The company Van Goeye Katrijn is located at the address: Langestraat 35; 9150; Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Goeye Katrijn were not found.
The main activity of Van Goeye Katrijn is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Goeye Katrijn is not available. You also can look at reviews of Van Goeye Katrijn, open positions, location of Van Goeye Katrijn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Goeye Katrijn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Goeye Katrijn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Goeye Katrijn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Goeye Katrijn, employees, financial statistics.