EDITIONS EUROPEAN VOICE

Contactgegevens EDITIONS EUROPEAN VOICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS EUROPEAN VOICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS EUROPEAN VOICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTOYERSTRAAT 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25409090 (+32-25409090) 25409090 (+32-25409090)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS EUROPEAN VOICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS EUROPEAN VOICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS EUROPEAN VOICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS EUROPEAN VOICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS EUROPEAN VOICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS EUROPEAN VOICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS EUROPEAN VOICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS EUROPEAN VOICE
Products information EDITIONS EUROPEAN VOICE

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EDITIONS EUROPEAN VOICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS EUROPEAN VOICE
(Get full report from official database of BE for EDITIONS EUROPEAN VOICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS EUROPEAN VOICE
Addition kinds of activities for EDITIONS EUROPEAN VOICE

02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
27829901. Blankbooks | Blankbooks
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
32690300. China decoreren | China decorating
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)

Werken bij EDITIONS EUROPEAN VOICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS EUROPEAN VOICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS EUROPEAN VOICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS EUROPEAN VOICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van EDITIONS EUROPEAN VOICE in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS EUROPEAN VOICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS EUROPEAN VOICE. Laat een reactie achter voor EDITIONS EUROPEAN VOICE. EDITIONS EUROPEAN VOICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS EUROPEAN VOICE. Leave a respond for EDITIONS EUROPEAN VOICE. EDITIONS EUROPEAN VOICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS EUROPEAN VOICE op de google maps. Adres en contacten EDITIONS EUROPEAN VOICE
Location of EDITIONS EUROPEAN VOICE on the google maps. Address and contacts of EDITIONS EUROPEAN VOICE

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS EUROPEAN VOICE EDITIONS EUROPEAN VOICE: TRIA | BUREAU D'ETUDES & D'ASSURANCES DE WALLONIE SPRL | WOONINRICHTING VANDEVOORT | Dandois M | PH. BOUCKAERT

Other related companies as EDITIONS EUROPEAN VOICE: TRIA | BUREAU D'ETUDES & D'ASSURANCES DE WALLONIE SPRL | WOONINRICHTING VANDEVOORT | Dandois M | PH. BOUCKAERT

EDITIONS EUROPEAN VOICE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS EUROPEAN VOICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf EDITIONS EUROPEAN VOICE bevindt zich op het adres: MONTOYERSTRAAT 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in EDITIONS EUROPEAN VOICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITIONS EUROPEAN VOICE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS EUROPEAN VOICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS EUROPEAN VOICE, openstaande posities, locatie van EDITIONS EUROPEAN VOICE op de kaart.

EDITIONS EUROPEAN VOICE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS EUROPEAN VOICE, company assigned to the tax number BE06734863281. The company EDITIONS EUROPEAN VOICE is located at the address: MONTOYERSTRAAT 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in EDITIONS EUROPEAN VOICE were not found.
The main activity of EDITIONS EUROPEAN VOICE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS EUROPEAN VOICE is not available. You also can look at reviews of EDITIONS EUROPEAN VOICE, open positions, location of EDITIONS EUROPEAN VOICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS EUROPEAN VOICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS EUROPEAN VOICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS EUROPEAN VOICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS EUROPEAN VOICE, employees, financial statistics.